Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonamala

Mąż chciał nagie fotki koleżanki dla zysku?Pieniędzy?

Polecane posty

Rozumiem, modelką nie jestem ii nie bede, a po urodzeniu dziecka tez nie. Sugerujesz,ze mu sie nigdy nie podobalam>? czasami mam wrazenie,ze mąż ożenił sie dla kasy, pochodze z niebiednej rodziny, mam duze gospodarstwo w spadku, moze mam paranoje ale...

Gość gość
Sugeruję, że możliwe, że podobasz mu się mniej niż inne albo mniej niż kiedyś. Ale nawet gdyby tak było to nie powinien dać Ci tego odczuć, w każdym razie gdyby liczył się z tym co czujesz. Jak w ogóle wcześniej się wam układało? Od dawna jesteście razem?

znamy sie od liceum,jestesmy 15 lat po slubie, jedno dziecko. Mąż nigdy nie dał mi odczuć,że mu sie nie podobam. Tej dziewczynie sie tłumaczył "Niestety jestem zajęty, ale gdybym był wolny, to na pewno z tego flirtu by cos bylo"..... jak ja mam to rozumieć?

Gość gość
Masz męża materialiste cos za cos

Gość gość
On zachowuje się jak obrzydliwy alfons. Tfuj....

Gość gość
Dosyć wstrętny typ z twojego małża -niestety ...czy on był biedny/niezaradny jak za ciebie wychodził ? bo pisałaś o jego chcicy na kasę ?

Ja nnie wiem czy on sie ożenił dla pieniedzy,jak mam to poznać?? Pochodził,ze średnio zamożnej.

Gość gość
Jeżeli -jest pazerny na hajs -był biedniejszy niz ty -dalej jest pazerny -robi co robi-to 75% że motyw finansowy brał pod uwagę przy małżeństwie ...

Tak, był biedniejszy,mieszka u nas, czyli z moimi rodzicami, nic nie jest przepisane na niego, Martwi mnie te flirt