Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyszłość z anglikiem

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku z Anglikiem, od ponad roku mieszkamy razem. Na początku związku kiedy wchodziło na temat dziecka mówił że chce je mieć ze mną, nawet wybierał polskie imiona. Później naszło go coś ze jednak nie chce mieć dzieci a na pewno nie kiedy będzie za stary( ja 23 lata on 34). W tamtym momencie ja też nie byłam za tym, trzeba by było ze wszystkiego rezygnować, serów wakacji niczego. Partner ma córkę z poprzedniego związku, więc w pewnym sensie jest spełniony. Od kilku tygodni planujemy kupić dom i od tego się zaczęło. Obudził się we mnie instynkt I bardzo napieram na dziecko. Stwierdził że najpierw dom potem dziecko o ile nie będZie za stary( nie chce też do końca życia pracować w fabryce), wcale.nie odpowiadała mi taką odpowiedz. Kolejna kłótnia ja zaczynam wyprowadzać się z domu on mnie zatrzymuje. Wpada na ´genialny ´ pomysł, kupimy dom, dołożymy kasę na dziecko ja je urodze a potem wrócę do pracy a on zostanie w domu z dzieckiem. W wieku 45 lat spłace kredyt ( no tylko ja miałabym pracowac). Sama nie wiem co mam zrobić... czy to normalne?

Gość gość
z tych góra 900set funtów które zarobisz w fabryce spłacisz kredyt i utrzymasz całą rodzinę? miałaś matematykę w szkole?

Gość gość
Otwieraj dziurę niech cię zapłodni.

Gość gość
nie wchodz w kredyty z nim, on jest strszy i rafinowany, on juz ma dziecko a to ze ty chcesz miec to go nie interesuje,szuka baby ktora w czesci bedzie pracowala na swoje zycie ,a on na siebie i bedzie mial doope w domu na zawolanie, on jest stary facet odpusc sobie i dom na kredyt i dziecko z nim !, bo bedziesz plakala ZA KILKA LAT!! I ZOSTANIESZ Z KREDYTAMI I BEZ DZIECKA JAKO STARA BABA!!!!

Gość gość
Nie każdy pracuje w fabryce za 900f więc o moją matematykę się.nie musisz martwić. moja praca jest całkiem dobrze płatna, on miałby pracować dorywczo.

Gość gość
Jaka to praca?

Gość gość
A czy to wazne jaką to praca?

Gość gość
gość dziś Nie każdy pracuje w fabryce za 900f więc o moją matematykę się.nie musisz martwić. moja praca jest całkiem dobrze płatna, on miałby pracować dorywczo. xxx czego szczekasz suko! już sobie zaplanowałaś że będziesz z nim bo ci domek obiecał? dom będzie na niego a ty będziesz kredyt spłacać idiotko! a później odziedziczy go jego dzieciak a ciebie wypieprzy na zbity ryj!

Gość gość
W tych czasach zdarzają się pary gdZie właśnie facet zostaje w domu z dzieckiem. Gdybyśmy nie zdecydowali się na dZiecko oboje byśmy pracowali na kredyt. On może myśleć w struga stronę ze to.ja chcę dZiecko żeby zostać w domu. Wiem na pewno ze nie byłoby tak że nie przynosilby żadnych pieniędzy do.domu bo taki nie jest, zlapalby dorywcza prace

Gość gość
Opanuj się dziewczyno, nikt nikomu nie obiecywał żadnego domu i nie jest z nim dlatego. A kredyt bierze.się.na.dwójkę.więc.prawa.do domu są takie.same

Gość gość
Na Twoim miejscu , poprosilabym o pomoc mojej tarocistki Sofii. Ona zawsze mi pomaga. Jej email tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Autorko to jaka ta dobrze Platna praca?Masz 23 lata dopiero i juz chcesz sie pakowac w pieluchy?

Gość gość
Jestem serwisantka. Nie mówimy tutaj o dziecku teraz w tym momencie,tylko za parę lat.

Gość gość
Civil service ?customer service ? Aha ,rozumiem i on definitywnie powiedzial ze Nie chce absolutnie dzieci Tak?wiesz jesli Ty chcesz miec dziecko to prawda jest taka ,Ze Wasz zwiazek Nie ma przyszlosci chyba lepiej rozstac sie Teraz I sprobowac znalezc kogos kto bedzie Podobnie patrzyl Na zycie ,Jestes jeszcze mloda ,szkoda czasu..

Gość gość
Nie powiedział że definitywnie nie chce mieć dzieci, chce zostać z nim w.domu