Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto to jest ten posiadający dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Zachwyca się filmem, na którym mafia meksykańska obcina kobiecie głowę. Co to za zwyrodnialec???

Gość gość
Na pewno ma tu jakieś inne nicki.

Gość gość
to ten idiota dziewiedziesiat dwa

Gość gość
Jakieś namiary?

Gość gość
Rzeczywiście idiota :D

Gość gość
Gdzie to coś mieszka? Naprawdę ma 23 lata?

Gość gość
To jest osobnik, który tu siedzi od dawna. Minione nicki: FUBU SYN FUBU ostatnio, to chyba PERSEFONA lubi udawać kobiety na forum. Fascynuje się przemocą i coś tam wie o muzyce, filozofii. Jest zaburzony emocjonalnie. Jest megalomanem i mitomanem. Prawdopodobnie Kafe i net, to olbrzymia część jego życia, jeśli nie prawie całe. 92 to inny świrus.

Gość gość
- Kto to jest ten posiadający dziewczynę? - nie wiem i nie chcę wiedzieć

Gość gość
15:59 - dzięki Fubu nic mi nie mówi by mnie tu jeszcze chyba nie było za jego czasów.

Ciebie tu nie było za moich czasów bo pewnie matka cię jeszcze mlekiem karmiła. Za moich czasów to trzymano w domu kozy i spano pod pierzyną z nagrzanymi cegłami w zimie. Za moich czasów, a wy nie pamiętacie tego dzieci to w PRL-U mówiło się jeszcze zamiast koń - "kuń", a zamiast rząd - "rzund".

Gość gość
posiadajacy dziewczynę = g****o 🖐️ :)

Gość gość
gość dziś tak, miał tu sporo kobiecych nicków, zresztą nadal ma, ale czasami wpada, zapominając pisać w rodzaju żeńskim.

Ha, zatkało? Obyś zdychał jak ten twój Jezus. Ja Bóg go zabiłem i sprawiło mi to wielką przyjemność, a wy myślicie ludzie że jest inaczej. A co wy wiecie o Mnie spoza książek, słów kilku?

TWOJ TEKST JEST REAKCJA NA UPADEK TWOJEJ EGO STRUKTURY. BUDZISZ SIE Z HIPNOZY. JEZUS-RELIGIA-BOG-BRAK BOGA-BRAK RELIGII LOGIKA MYSLENIA KOSMITOW W HIPNOZIE NA ZIEMI SA ILUZJAMI-GDYZ ZIEMIA JEST ILUZJA&NIE ISTNIEJE W WYMIARZE RZECZYWISTOWSCI. W tym procesie nie ma rozmow. To co czujesz teraz i Twoje mysli sa fazami procesu. To jest proces ktory prowadzi do upadku Twojej Ego struktury. Znajdziesz sie w wymiarze rzeczywistosci gdzie jest wiedza o wszystkim we Wszechswiecie Struktura Ego manifestuje w Twoich tekstach swoj sklad w procesie oslabiania. ZBUDZISZ SIE Z HIPNOZY kiedy STRACISZ ROZUM gdyz ludzki rozum i Ziemia sa iluzjami stworzonymi przez vibracje Ego i nie egzystuja w wymiarze rzeczywistosci. Pozdrawiam

Gość gość
kafe sciaga samych zdrowych inaczej:D,typu basia santana,posiadajacy dziewczyne,cynicfm itp a pamieta ktos owce?:D

TWOJ TEKST JEST REAKCJA NA UPADEK TWOJEJ EGO STRUKTURY. BUDZISZ SIE Z HIPNOZY. CHOROBY PSYCHICZNE-BRAK CHOROB PSYCHICZNYCH LOGIKA MYSLENIA KOSMITOW W HIPNOZIE NA ZIEMI SA ILUZJAMI-GDYZ ZIEMIA JEST ILUZJA&NIE ISTNIEJE W WYMIARZE RZECZYWISTOWSCI. W tym procesie nie ma rozmow. To co czujesz teraz i Twoje mysli sa fazami procesu. To jest proces ktory prowadzi do upadku Twojej Ego struktury. Znajdziesz sie w wymiarze rzeczywistosci gdzie jest wiedza o wszystkim we Wszechswiecie Struktura Ego manifestuje w Twoich tekstach swoj sklad w procesie oslabiania. ZBUDZISZ SIE Z HIPNOZY kiedy STRACISZ ROZUM gdyz ludzki rozum i Ziemia sa iluzjami stworzonymi przez vibracje Ego i nie egzystuja w wymiarze rzeczywistosci. Pozdrawiam

Gość gość
gość dziś no nie samych, swojego czasu było tu sporo fajnych osób. ale fakt faktem, że dużo to matołów albo psycholi :D nawiedzoną owce oczywiście pamiętam :D

A wiecie kim wy jesteście? Burakami, czerstwym pieczywem. Nie macie humoru, nie rozbawiacie nikogo ani nic nie umiecie, nie umiecie zabłysnąć, uważacie się za zdrowych emocjonalnie i że macie jakieś tam życie pracę, przyjaciół (swoją drogą wszystkiego tego doświadczyłem i nie wiem po co się tym chwalić że się to ma) ale to ja jestem w związku i to mnie ktoś kocha bo mam coś w sobie z Teda Bundy.

Gość gość
Nie wiem kim jestes i to mnie nie obchodzi. Lubie czytac Twoje posty bo jestes orginalny :-)

Dobrze, w takim razie wiersz dla ciebie gościu za racjonalną subskrypcję. Ty mi napluj do szkatułki ja zachowam to ślina twoja święta piękna dobro oraz zło ty mi powiedz że garść maku mus przeliczyć a wtedy myśli twe nie będą już się liczyć mózgowie brzemiennych gwiazd zliczyć ich miesiące gdy wydadzą na świat kolejne cierpkie słońce i mocą, owocom ja nadam smak a imię ich będzie: najpotężniejszy Ja.

Gość gość
Pieprzycie jak potłuczeni,wszyscy.People=s**t,takie wielkie,parujące i śmierdzące:-)