Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszata121

Czy odnowić z nim kontakt?

Polecane posty

Trochę dziwna sytuacja, miesiąc temu zakończyłam znajomość z chłopakiem bo ten wybrał alkohol, kumpli i imprezy a mnie traktował jako zapychacz czasu. Za dwa miesiące jest impreza na którą on miał iść ze mną jako osoba towarzysząca. Napisałam do niego dwa tyg temu, że no nasza znajomość wygląda jak wygląda więc co robimy z tą imprezą? On zdeklarował sie i powiedział, że nadal ze mną idzie. I tak sobie dzisiaj pomyślałam, że trochę będzie lipa na tej imprezie bo tak nagle po 3 miesiącach sie spotkamy, z mojej strony będę sie czuła trochę dziwnie i drętwo. Co mam zrobić? Odnowić z nim jakoś kontakt? Jak tak to kiedy? Dodam, że zapłaciliśmy już za tą imprezę i nie wolno zmieniać osób :/

Gość gość
Przeciez mialas do niego nie pisac...ehhh, ale obciacg, ja bym nie poszla...

Gość gość
Na Twoim miejscu , poprosilabym o pomoc mojej tarocistki Sofii. Ona zawsze mi pomaga. Jej email tarocistkasofii@wp.pl

czyżby studniówka? :P I czy aby na pewno nie można zmienić osoby towarzyszącej? Bo coś mało prawdopodobne mi się to wydaje :s Ja bym wolała iść sama niż z gburem, za którego miałabym się wstydzić :) wiem, bo poszłam z byle kim i żałowałam :)

Gość gość
Co znaczy, że wybrał alkohol i kumpli? Jeśli ma problem z alko, to nie radziłabym go na żadną imprezę brać, bo tylko wstyd będzie...