Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mu s

Od jutra dieta kefirowa. .kto ze mną?

Polecane posty

Gość Mu s

Witam.. od jutra zaczynam dietę kefirowa. .czy ktoś zaczyna ze mną? Czytałam trochę na temat tej diety szybko się chudnie co jest istotne dla mnie jestem o wz 170 i ważę 105 kg. ..wiem wiem wyglądam tragicznie i tak też się czuje ..jestem po 3 ciążach. .i zaniedbalam się po nich i jest coraz gorzej strasznie mi ciężko i źle. Powoli wpadam w depresję.

Gość gość
Ja też się odchudzam dzisiaj zjadłam jedną bułkę trzy herbaty dwie kawy dwa jabłka i pół kalafiora gotowanego.

Gość Zuzka 2000
Mu s, uważam, że ważysz za dużo na dietę kefirową. To dieta przy której można schudnąć zaledwie- 1- 3 kg w ciągu jej stosowania, a powinno się ją stosować 5 dni. To bardziej dieta oczyszczająca a nie odchudzająca. To także monodieta, której nie da się stosować dłużej niż 5 dni, bi skutki mogą być niefajne. Lepiej zacznij od ograniczenia jedzenia, jedz teraz połowę tego co jesz, włącz jakiś ruch, dużo warzywa, 5 posiłków o stałej porze a kg będą lecieć w dół.

Gość gość
Też mam 170

Gość wujek antek
ja waże 85kg a chce ważyć 40kg, też robie diete

Gość gość
Pytanie do autorki ty cały dzien na tym kefirze chcesz być?

Gość Mu s
Dwa dni kefir. Kolejne dwa dni serki białe twarożek. Kolejne dwa dni jajka gotowane. Kolejne tylko warzywa. I kolejne mięso najlepiej drobiowe gotowane.

Gość gość
Może lepiej żebyś jadła bardziej zróżnicowane bo efekt jojo gwarantowany np nabiał, warzywa, owoce i chude mieso. Ja dzisaj jadłam tylko bułkę z żóltym serem bo jak spojrzałam na wagę to myślałam że padne ale jutro jakiś kawałek chudego mięsa będę musiała zjeść.

Gość gość
To znaczy nie tylko zjadłam bułkę bo też zjadłam dwa jablka 3 herbaty 2 kawy i kalafior i nie wiem czy doś jeszcze zjem może coś jeszcze jak będzie minie ssało w brzuchu.

Gość gość
Tak czy innaczej w następną niedziele powiedz ile schudłaś ja też mam nadzieję że też schudne

Gość gość
dziewczyny na prawdę katujecie swoje organizmy taką dietą? nie lepiej po prostu ograniczyć jedzenie? zacząć się ruszać, http://tabletkinaodchudzanie.com.pl/ może jakieś suplementy diety? może i macie efekty, ale pewnie nie utrzymają się się one za długo.