Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wercia207

Seks oralny, analny i waniliowy

Polecane posty

Poznałam niedawno dość chłopaka... strasznie mnie podnieca, oprócz tego dba o mnie, spotyka się ze mną codziennie... zaczęliśmy od seksu oralnego. Podobało mu się. W sumie robimy to cały czas, później doszło do seksu analnego. Tu nie zabezpieczaliśmy się.. Ostatnio namówił mnie na tzw waniliowy seks, czyli zwykły standardowy. Mówił że wszystko co ze mną robi jest jego 1 razem więc i tutaj był prawiczkiem... ja miałam tej nocy utracić dziewictwo. Ból był przeogromny. Później zaczęłam krwawić bardzo mocno, co ostatecznie w 98 procentach okazało sie przedwczesnym okresem. Seks uprawialiśmy przez prezerwatywę, i tak nie doszedł we mnie. Mam parę pytań. 1. czy istnieje możliwosć że nie utraciłam dziewictwa? I dlaczego ból był tak ogromny? 2. czemu on nie dochodzi we mnie? nie jestem dla niego wystarczajaco atrakcyjna, słyszałam że mężczyźni często podczas pierwszego razu mają przedwczesny wytrysk... doszedł we mnie tylko gdy uprawialiśmy seks analny 3. jakie istnieje prawdopodobieństwo i czy istnieje jakiekolwiek że jestem w ciąży? Trochę wariuję bo jestem typową paranoiczką jeśli chodzi o ciążę. Czy podczas analnego zbliżenia mogło dojść do zapłodnienia? On uważa że nie ale tak czy siak żebym sie nie denerwowała kupił mi tabletke dzień po ellaOne. Chcę ją wziąć dzisiaj 2 dni po seksie i 3 dni po analnym. Bo jest do 5 dni. Słyszałam że po tej tabletce można się bardzo źle czuć..trochę sie martwię, macie jakieś doswiadczenie? Czy faktycznie jest skuteczna?

Gość gość
jak dostałaś okresu to jak miało dojść do zapłodnienia? Nie jesteś w ciąży.

Gość gość
skoro nie wiesz, czy można zajść w ciążę uprawiając seks analny to dziecko nie bierz się za seks, tylko za naukę

Gość gość
nie bierz sie za sex z prawikiem

dotąd uważałam że przez analny nie da się zajść w ciąże ale ostatnio czytałam na necie, że jest to możliwe

Gość gość
tak tak. przez oral też można, nie wiedziałaś? jak już plemniki migdałki miną to potem już jak po maśle

chodziło mi raczej o to że sperma może spłynąć.. po prostu jestem paranoiczką i dlatego piszę, żeby się uspokoić :) dziękuję