Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mon123

Najgłupsza rzecz jaką zrobiłam do tej pory

Polecane posty

Witam Mam 19 lat , wyjechałam na Studia do Trójmiasta ,początkowo było ok. Jednak w moim życiu pokomplikowało się pare spraw i zaczęły się problemy z pieniędzmi . Za mieszkanie płace 700 zł miesięcznie ,lecz jak wiadomo trzeba coś zjeść czy też wykupić bilet aby jezdzic na uczelnie ... Dostaje 300 zł na miesiąc , reszte dorabiam . Pracuje jako hostessa , kiedy są jakies eventy, pilnuje dzieci , biore kazda prace jaka popadnie, jednak nie do konca moze pogodzic studiowanie i pracowanie .. Jest cieżko , musze przyznac. Jest to najglupsza rzecz jaka mogę chyba zrobic i wielki akt desperacki ,ale jezeli ma ktoś dużo pieniążków i chciałby przelać mi cos na konto, uwierzyłabym w dobro ludzi . Mam dość jedzenia chleba , picia kranówy , ograniczania sie do czegokolwiek ,nie mowie juz o przyjemnosciach typu zakup nowej szminki czy bluzki , to jest dla mnie w obecnej sytuacji nierealne .. prosze mnie zrozumiec i nie krytykowac, łapie się kazdej pracy , ucze się , chciałabym korzystać z życia , mam dopiero 19 lat , mam marzenia .. nie mam pieniedzy pozdrawiam wszytskich cieplutko , mam nadzieje ze nie spowodowalam na waszych twarzach skrzywionych min , ale dalam powod do usmiechu!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować