Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscM

hej jesteś tu osobo, która kilka lat temu

Polecane posty

Gość goscM

wyprawiała przedziwne manewry i wtracała się w moje zycie? czy robila sobie niewybrednie durne zarty? jestes tutaj?

Gość gość
jak po latach to oceniasz, chce wiedziec co myslisz o swoim poczynaniu? madre to bylo wg ciebie? czy durne? masz satysfakcje? czy zalujesz? jakas skr***a? czy ogarnia cie rozbawienie? zebralo mi sie na retrospekcje.

Gość gość
Nie wiem co mam myśleć, mówisz o czymś co jest dla mnie bez wątpienia chore.

Gość gość
to jest chore? nie bardziej chore od tamtego czegos. to bylo chyba o wiele bardziej chore, nie sadzisz?

Gość gość
Wyjaśnij mi o co ci chodzi, bo nie rozumiem zupełnie.

Gość gość
ja nie mam nic do wyjasniania kompletnie. chcialam tylko wiedziec co czujesz po tym wszystkim? tamto zachowanie twoje wydaje ci sie ze bylo madre? chce to wszystko. nie wiem czy umiem ale chce sprobowac. byloby mi latwiej gdybym wiedziala jakie masz refleksje.

a nie mam nic do wyjasniania kompletnie. chcialam tylko wiedziec co czujesz po tym wszystkim? x usatysfakcjonowana, ale z niuansem wyrzutów sumienia:( a tak serio, do kiedy masz przepustkę z psychiatryka? :classic_cool:

Gość gość
nawet jesli jestes totalnie zepsuty to i tak chce wiedziec co o tym myslisz o tym co zrobiles? i czy masz swiadomosc co zrobiles?

Gość gość
dobra broke przestan nie znasz sytuacji i nie poznasz. z laski swojej nie wtracaj sie.🖐️

Gość gość
chodzi o kupę i panią Kamilę K.

Gość gość
kupa jest to jest w twojej głowie

dobra broke przestan nie znasz sytuacji i nie poznasz. z laski swojej nie wtracaj sie.lapka.gif x jestem lepiej zorientowana w zaistniałej sytuacji niż możesz sobie wyobrazić, ignorantko

Gość gość
tak? to prosze bardzo wypowiedz sie.

Gość goscM
nakresl sytuacje w ktorej jestes tak zorientowana. moze rzeczywiscie nie wiem. w sumie to nie wiem nic o przebiegu tych zdarzen od kuchni, ale wiem jak to odczulam i czego teraz chce. mianowicie znac odpowiedz co czuje tamta oto osoba po kilku latach?

Gość gość
odczuwam lekkie poczucie obciachu po tym wszystkim, zenada taka troche lekka ;)

Gość gość
zenada lekka? moim zdaniem zenada duza. a nawet kolosalna. nie rozumiem jak mozna byc tak glupim majac iles lat. wiesz ze mnie nie doceniles i wciaz nie doceniasz, prawda?

Gość gość
doceniam, doceniam. i co z tego? co tutaj lata maja do rzeczy? dorosli ludzie zawsze postepuja racjonalnie? gdyby tak bylo, to swiat bylby troche mniej skomplikowany niz jest obecnie.

Gość gość
znowu topik chorych na manię prześladowcza?

Gość goscM
chore. malo ogarnialam i bylam glupia bo bardzo mloda ale to bylo c h o r e. to i tak pewnie nie ty. chociaz ostatnio znowu ktos mial dobre jaja ja tym razem zreszta tez sie ubawilam przy tym.

Gość gość
Myślę, że pomyliliscie mnie z kimś innym.

Gość gość
Cos mnie sklonilo przed chwila zeby wejsc na kafe. On by wiedzial ze to o niego chodzi, jesli nic ci to nie mowi to nie jest do cb.

Gość gość
Dobrze wiem, o co chodzi.

Gość gość
To fajnie ze wiesz w takim razie tylko ciekawe czy to sie zgadza z tym co ja wiem. Jedno mam tej os do przekazania badz tym os. Chce wybaczyc, bo wiem ze swoja zaplate za bawienie sie czyims kosztem dostana badz dostali. Nie chce wiecej wracac do tego tematu nigdy. Czesci juz nawet nie pamietam albo jak przez mgle przez wyparcie tego z umyslu. Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy...