Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że dziewczyny w Warszawie są łatwe ? że wystarczy mieć kase ?

Polecane posty

Gość gość

to prawda ?

Gość gość
to nieprawda

Gość gość
prawda, ale tak jest wszędzie ubierzesz się elegancko lub po prostu modnie, drogo, zegarek, okularny ray ban, dobre auto, dobre perfumy (zaden mocno smierdzacy syf z syfory czy nie daj boże bazarowe śmierdziele albo dezodorant) i mozesz wyrywać, co druga cipka poleci na ciebie, im młodsza tym latwiej jej zaimponowac 90% nastolatek i studentek to lafiryndy

Gość gość
Jest łatwo, ale większość facetów nawet tego nie potrafi ogarnąć.

Gość gość
może spodoba ci się mój sposób. Wymieniam złotówki na dolary, tak żeby koło tysiak zielonych był w portfelu. Zagaduję po angielsku laski, gdzie można wymienić pieniądze i gdzie można się zabawić. 80% łyka przynętę i lądujemy w hotelu

Gość gość
no chyba nie mowisz ze polki daja ci d**y i robia ci loda bo masz dolary i udajesz obcokrajowca (amerykanina??) ?

Gość gość
tak :) poprostu polki lubią obcokrajowców

Gość gość
a najbardziej podoba mi się jak udaję, że niby mówię po polsku jakieś słowa z błędami. "jesteś piękna" :D taki słodki uśmiech pojawia się im na twarzy :)

Gość gość
Ale nie z USA. Może na jakieś remizie to działa, ale nie w Wawie. U nas południowcy mają teraz fory :D

Gość gość
ja jestem Polką i nie lubię obcokrajowców

Gość gość
no chyba nie mowisz ze polki daja ci d**y i robia ci loda bo masz dolary i udajesz obcokrajowca (amerykanina??) ? x on ma racje, to działa nie na wszystkie ale na większość dziewczyn, nie ze zaraz ściąga przed nim majtki ale 'obcy' zawsze bardziej pociąga, ja pamiętam jak moj kolega jeszcze w gimnazjum pare lat temu 'udawal' włocha nad morzem, znal podstawy wloskiego, troche angielskiego, wyglądal jak niepolak, śniada cera, czarne wlosy i idiotki od razu dawaly mu numer i chcialy we wszystkim pomóc, oprowadzić :D gdybysby tam byli dluzej to by pewnie kilka przelecial :D

Gość gość
jak macie trochę gotówki i znajomość ang lub innego języka spróbujcie :) mi się tak udaje wyrywać laski.

Gość gość
jeszcze mam inny fajny sposób, ale to wymaga już odpowiedniego lokum