Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zakochałam się, on to wykorzystuje

Polecane posty

Gość gość

Poznałam go w pracy. Też okazał mi zainteresowanie. Truł że nie kocha swojej kobiety, że czuje coś do mnie ale ze względu na swoje dzieci nie może tego okazywać w pracy. Mnóstwo komplementów, słodkich słów i po 10 miesiącach postanowiłam się z nim spotkać. Było super, miałam wrażenie że faktycznie jest coś między nami. Dwa tygodnie później zaczął udawać że mnie nie zauważa. Traktował mnie jak powietrze....i zaczął bajerować moją ówczesną przyjaciółkę. Już nie przejmował się plotkami i wcale nie kryli tego że ze sobą kręcą. Specjalnie przy mnie ją podrywał. Powiedziałam jej o wszystkim. Wkurzyła się to było widać, udawała że ma go gdzieś. Mówiła że przyjaźń ze mną jest ważniejsza i nie pozwoli nas skłócić. A tu okazało się że dalej z nim kręci tylko bardziej dyskretnie. Zerwałam z nią kontakty, poza służbowymi oczywiście. On natomiast znowu zaczął mnie zagadywać i pytać kiedy znowu się spotkamy. Domyśla się że coś do niego czuję powiedział mi o tym. Opowiada że tamta jest dla niego chamska, nie chce z nim gadać i obsmarowała go w pracy. Przyjrzałam się temu, guzik prawda!!!!!! Widzę ich codziennie w pracy, z nią siedzę w jednym pokoju. Jak to ogarnąć? Oboje domyślają się moich uczuć. Bawią się mną. Wylałam mnóstwo łez. Wiem że mam to na co zasłużyłam, chyba zbyt łatwo mu poszło. Jak zapomnieć??!! Jak się odkochać? :'(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować