Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziewczyna w ogóle coś do mnie czuje

Polecane posty

Gość gość

Codzienne ze sobą rozmawiamy. Dziesiątki tysięcy wiadomości przez pół roku. Ciągłe slodzenie sobie ale przy niej nie czuje się jak przy dziewczynie ale jak z przyjacielem. Czuje się przy niej tak jakby była ze mną tylko po to żeby nie być samemu. W końcu postanowień zerwać na co ona napisała krótka wiadomość ze skoro mi sie nie podoba z nia to spoko i koniec. Nie jesteśmy dziećmi. O co chodzi? Nie umiem jej rozgryzc kompletnie.

Gość gość
Nie chcę być okrutna, ale jak dla mnie problem z d**y. Co to za różnica, co ona do Cb czuje jeśli Ty do niej 'tego' nie czujesz? Daj jej święty spokój, a nie podbudowywuj własnego ego jej kosztem...

Gość gość
Czuje do niej ale jej zachowanie mnie zniechęca i chciałem sprawdzić co ona zrobi.

Gość gość
no to sprawdziles :D

Gość gość
Ty do niej nic nie czujesz, ona to czuje i nie będzie robić z siebie wariata przed tobą. A dlaczego nie okazujesz jej uczucia, tylko zachowujesz sie jak kolega?

Gość gość
No to Ci napisala , ze spoko. Nie kumasz? Wyraznie napisala ze sra nie Ciebie. :(Nie rob z siebie jelenia i odejdz.:(

Gość gość
A co Ci się nie podoba w jej zachowaniu? Poza tym że jak jej wypaliłeś, ze nie jesteś nią zainteresowany to ona po 1/2 roku słodzenia, wzięła na klatę fakt, że widocznie nie jest w Twoim typie i dała sobie spokój?

Gość gość
My robimy wszystko razem. Śpię czasami u niej. Zachowujemy się jak związek ale nie czuje od niej emocji,tego ze naprawdę jej na mnie zależy.

Gość gość
postanowiles zerwac , to czego jeszcze chcesz ? myslisz .ze bedzie plakac i prosic cie o powrot ? pomylka :D

Gość gość
mężczyźni są beznadziejni, to tyle

Gość gość
Nie czujesz od niej emocji to znaczy, ze Cie nie kocha. Proste jak budowa cepa. Udaje orgazm:D:D Prawik jestes, ze wczesniej nie zakumales?

Gość gość
Ona ze mną przeżyła pierwszy raz ale w seksie mimo starań w żaden sposób prócz oralnie nie dawał jej satysfakcji. Ja się poruszał em a jak skończyłem to seks się kończył. Ona leżała bez ruchu i tyle. Czułem się jak jakiś g****iciel

Gość gość
Mineta znaczy sie?:D:D Wtedy sie dobrze marzy o innym. Frajer jestes i tyle :)