Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wizzair z niemowlakiwm. Co moge miec w podrecznym?

Polecane posty

Gość gość

Jw. Chodzi mi głownie o to czy mogę mieć jedzenie - jakieś sloiczki, łyżeczki, termos z gorąca woda.

Gość gość
Dla dziecka możesz mieć wszystko, co na czas pobytu na lotnisku i na pokładzie samolotu jest Ci niezbędne

Gość gość
a ileż to bediesz leciec ze sloiczki bedzisz wozic na pokład nic szklanego nie wniesiesz

Gość gość
Nie chrzan jej głupot, bo dla dziecka może mieć sloiczki, ile by nie leciala, to dolicz sobie ok 2 godziny na lotnisku i być może jeszcze trasę w Polsce, nie potrafisz rzeczowo odpowiedzieć, to nie bądź złośliwa

Gość gość
nie wniesie nic szklanego , chyba ze kupi za bramkami to tak ten wyzej ma racje

Gość gość
To może lepiej w pojemnik próżniowy zapakować jedzenie? Maly je gotowane przeze mnie, ale nie uśmiecha mi się brac 3 roznych pojemników - miejsce. Skoczni są niewielkie i może zjeść 3 rożne posiłki. Leciał ktoś niedawno?

Gość gość
Leciałam 2 tyg temu sloiczek miałam ze sobą, bo przed wejściem na pokład karmiłam nim dziecko, wcześniej też dzwoniłam na infolinię wizz air, dalej będziecie twierdzić że nie można?

Gość gość
A termos z gorąco wada i butelka? Tez musi być plastikowa jak sadze?

Gość gość
Witam. Można zabrać wszystko co jest potrzebne do przygotowania pokarmu dla niemowlaka. Czyli mleko w proszku, wodę w termosie, gotowe jedzenie, sloiczki. Mozliwe, że obsługa na lotnisku będzie prosiła cię o otwarcie np. Termosu. Ale generalnie możesz mieć przy sobie wszystko, czego potrzebuje są w czasie pobytu na lotnisku i podczas podróży. Tak jest we wszystkich liniach lotniczych. Pozdrawiam.

Gość gość
Gosc 21.49 - to pewne informacje? :)

Gość gość
To ja, gość 21.49 . tak to pewne informacje. Sama lecialam już kilka razy z niemowlakiem a później z małym dzieckiem. Pierwszy raz jak córka miała niecałe 6miesiecy. Też wizzair. I innymi liniami lotniczymi. Nigdy nie miałam problemu z tym co zabrałam. A miałam właśnie mleko w proszku, termosu gorąca wodą, gotowe sloiczki. Spokojnie możesz to mieć przy sobie. I zapas pieluch:)

Gość gość
Dziekuje serdecznie za poswiecony mi czas i odpowiedz :)

Gość gość
Jeszcze dobra rada: daj dziecku pić butelkę albo smoczek podczas startu i lądowania. Ssanie pomaga wyrównać ciśnienie i zmniejsza nieprzyjemne uczucie w uszach. I uspokaja. Pozdrawiam i miłego lotu!

Gość gość
Dzięki, skorzystam :) I sama jakiś cukierek wezmę jak tam.

Gość gość
Nie można szklanych

Gość gość
I następna- owszem, dla dziecka można!