Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Szukam swoja polowka

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lat, jestem Tomek, jestem osoba niesłysząca - posługuję się jezyk migowy. Mój język ojczysty jest język migowy :) czasem nie mowie wyraznie i tez czasem mam problemy z komunikatywnoscia ze o wiele slow pytam co to znaczy bo nie rozumiem trudniejszych slow. Wiec nie wiemy jakby to bylo z rozumieniem. Mieszkam w Sosnowcu, obecnie pracuję dla firmy MTM Wytwórnia Art. z tworzyw Sztucznych w Dąbrowie Górniczej. Pracuje w domu - składam klamerki do prania czyli spinacze. Interesuję się gotowanie, podróże, szachy, film, komputer i fotografia. Bardzo kocham gotować gdy ktoś pracuje i nie ma czasu na gotowanie. Zawszę robię coś pysznego na jedzenie. Przedtem wyszkoiłem sie w pizzeri Da Grasso - umiem robic dobra pizza :) jestem malutkim pizzermenem :) Gotuje roznie: zapiekanka, duszonka,spaghetti, risotto, kurczak, frytki... itp Tez ogladam Master Chef na kanale TVN w telewizji. W szachy cos osiągnałem na turniej szachowy - na połce stoi puchar za zajecie 1 miejsce w moim pokoju. Ostatni raz bylem na mistrzostwach Polski w Rybniku dla nieslyszacych i slyszacych - w ogole ciężko było. Tez zajalem 2,3 i 4 miejsce. Znam sporo taktyki w szachach. Lubie duzo podrozowac i robic cos ladnego zdjecia np. krajobraz, kwiaty... jestem fanem filmow - za duzo ogladam bardzo dobry film czasem chodze do kina. Znam sie na komputerach ogólnie ale nie wszystko i dobrze sie obsługe nim. Lubię rysowac i montazowac grafik za pomoca programu Adobe Photoshop, Corel Draw oraz inne.. uczylem sie w liceum - kierunek grafik komputerowy. W sumie możemy nauczyć sie dokonywać dobrych wyborów, cały czas uczę. Jeśli o to chodzi że ja szanuję ludzi i też nie wtrącam ale jak bedą powiedzieć mi i pomoge ogarnać to nic na siłę :) osobiście lubię pomagać ogólnie. Miłość kwitnie pieknie wszystko - to jest moje marzenie jest mieć dziewczyne, fakt że nad przyjaźnią trzeba stale pracowac i subtlenie. Dawno już wypisałem 10 listy rzeczy ktore chcialbym robić w zyciu: 1. Znaleźć kobietę mojego życia. 2. Zdać na studium z tłumaczką. 3. Powiedzieć pewnej osobie o swoich uczuciach. 4. Pomóć wszystkie zwierzęta. 5. Wyprowadzić sie od rodzicow ale odwiedzac w jakis wolnym czasie. 6. Odbyć wycieczke dookola swiata / poznac zwiedzic kazdy kraj, kazda kulture. 7. Nauczyć sie tanczyc. 8. Zacząć jedzić uczyć konno. 9. Zeswatać na całe zycie jakas pare. 10. Umrzec z usmiechem na usta, lza wrzuszenia i swiadomoscia ze nie zmatowalem tego zycia. Trzymam kartka caly czas bo chce zaznaczyc :) Jestem gluchy ale nie jestem gluchy na uczucia. Jezeli Ci to pasuje napisz do mnie. To moze byc trudne ale ciekawe i prawdziwe. Szukam swoja polowka. Moze to bedziesz Ty ? :) Kontakt: pikulskitomasz@gmail.com

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować