Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie ma godność dziewczyna która robi loda facetowi przed kamerką i udostępnia

Polecane posty

Gość gość

To na żywo, a ogląda ją 2000 ludzi. Robi to za żetony, dostaje za to 10-100zł. Niektóre robią to za dosłownie 5zł

Gość gość
a gdzie ma godność polski *****cz :D:D:D gdzie , tylko polki widzisz ty gwałacący wszystko frajerze ! zapomniałes ze to wy w całekj europie wyciagacie pierwsi fiuty i gwałcicie własne dzieci ty obrzydliwy dziadu

Gość gość
one kierują sie zyskiem, te co robia za free 40letnim dziadkom za kufel piwa, to zwykle suki sa

Gość gość
Żal ci pośladki ściska? Że możesz tylko popatrzeć i jeszcze musisz wysyłać żetony?

Gość gość
a gdzie godność mają księża którzy pie/rdolą na mszy jak potłuczeni a potem ''żadają'' datku na budowe nowego kościola albo chca opłaty za chrzest czy pogrzeb ? k******o i tyle

Gość gość
Reafujecie agresją czyzby eas to dotykalo? Ja tylko się pytam bo zastanawiam się czy chodzi tylko o kasę, według mnie te dziewczyny są lub będą cierpieć psychicznie z tego powodu... Owszem ogladalem to kilka razy i przekazałem kilku żetony, na prywatnym pokazie czułem się jak u prostytutki a u dziewczyn zdecydowanie widać że nie robią tego z przyjemności a tylko czekają aż minie czas... Niczego im nie zazdroszcze, bo czego mialbym zazdrościć?

Gość gość
Nie martw się. Może jedna z nich za kilka lat zostanie Twoją żonką :).

Gość gość
a gdzie ma godnosc facet, ktory bzyknalby kazda, ktora by mu nadstawila? ktory by zostawil zone dla jakiejs d****i? w koncu kazdy typowy Polak musi skorzystac z okazji.

Gość gość
i wyda potomstwo :)

Gość gość
Polak nie zostawi kobiety bez powodu, chyba że się puszcza, zrzędzi, unika seksu i obowiązków domowych