Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

program do ksiegowości

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam już od 8 lat firmę, która w tym momencie zaczyna przybierać w siłę. Chciała bym bardziej usamodzielnić firmę. Od stycznia chciała bym zatrudnić księgową na etat i szukam jakiegoś odpowiedniego narzędzia do zarządzania m.in. w firmie. Sporo słyszałam o Sage Symfonii, ponoć nie wychodzi drogo i jest bardzo praktycznym programem. Któraś miała może okazję go wykorzystywać?

Gość gość
Ja kiedyś miałam praktyki w biurze, w którym korzystali z tego oprogramowania. Pierwsza styczność z programem była lekkim szokiem, ale to pewnie przez stres, ale kiedy już zapozna się z najważniejszymi funkcjami to obsługa programu jest bardzo prosta. Nawet jakikolwiek błąd popełnić jest ciężko, bo program informuje jeśli coś chce się źle zaksięgować. Myślę że jeśli nawet zatrudnisz księgową, która nie miała zbyt dużej styczności z tym programem, to powinna sobie poradzić.

Gość gość
Może najpierw znajdź księgową, a później spytaj ją w jakim programie się najlepiej czuje, skoro coś takiego dopiero będziesz wdrażał w swojej firmie.

Gość gość
Symfonia jest dość często wybieranym programem, także myślę że każda ksiegowość miała z nia styczność. Czy to w poprzedniej pracy, czy na jakimś kursie.

Gość gość
Myślę, że dużo lepiej zgłosić się do dobrego biura rachunkowego, niż zostawiać takie kwestie w rękach programu. Ja współpracuję w tej materii z http://ask-finance.pl/ i muszę powiedzieć, że jest to naprawdę znakomite biuro.

Gość gość
Osobiscie uwazam ze prowadzenie księgowości lepiej powierzyc specjalistom. Sama od dłuższego czasu korzystam z uslug warszawskiego biura rachunkowego E-tax i jestem bardzo zadowolona. To oszczędność czasu i nerwow

Gość gość
Zgadzam się w stu procentach. Dodatkowo warto również nawiązać wspolprace z doradca podatkowym. Ze swojej strony mogę polecic kancelarie http://pukaluk.pl/ Maja naprawde profesjonalne podejście do wykonywanej pracy i przystępne ceny

Gość gość
Moim zdaniem lepiej zatrudnić dobre biuro rachunkowe. Nie są drogie, a naprawdę warto. Od siebie zdecydowanie mogę polecić http://rewitkatowice.pl/ , u mnie świetnie się sprawdzili.

Według mnie lepiej jest korzystać z pomocy biura rachunkowego... Dużo to ułatwia.

Gość Doker
W ostatnim czasie oprogramowania dla księgowości znacząco ułatwiają pracę. Można w szybszy sposób m.in wprowadzić wszystkie faktury do systemu za pomocą takiego oprogramowania jak Invoice Digitizer który w dużym stopniu skrócił czas jaki na to poświęcaliśmy przez pracę ręczną i co najgorsze często z dużą ilością błędów.