Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak pisze wiersze

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka ,który jest dla mnie niesamowicie dobry . Gdy jestem smutna on za 15 min jest u mnie , ostatnio siedzial na ławce w deszczu przez 1,5 godz i czekal az skonczy mi sie wyklad aby dać mi róże po prostu mnie zobaczyc w przerwie miedzy zajeciami , gdy zle sie czuje ciagle przy mnie siedzi i podaje mi wszystko . Ostatnio czytalam jego wiersze ktore kiedys pisal . Są one niesamowicie piekne , jakby ktos mi taki wiersz napisal doslownie poplakalabym sie ze szczescia . Jest ich niesamowicie duzo ,problem w tym ze są one pisane do innej dziewczyny . On twierdzi ,ze do tej dziewczyny nic nie czuje ,ale ja naprawde nie wiem co myslec ,bo jesli juz chlopak pisze wiersze milosne w ktorych okazuje swoje uczucia to znaczy ze naprawde musial ja kochac . Boje sie ,ze jestem tylko po to aby on nie czul sie samotny i tylko dlatego ze nie udalo mu sie z tamta . Myślicie ,ze przesadzam ?

Kurcze mi sie troche podobali kiedys romantyczni mezczyzni, marzylam kiedys ze mi napisze list milosny albo serenade na hiszpanskiej gitarce zaspiewa:D a trafila mnje strzala amora i za grosz w tym moim wybranku romantyzmu nie ma, tylko na moje podstawowe potrzeby i jest on nieco naciagany:P

Ja pisze wiersze bo sie zakochalam i watpie zeby mi latwo przeszlo nawet jesli mielibysmy nie byc razem. Ale z drugiej strony skoro jest dla Ciebie taki dobry...