Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam nowe zajęcie, o Tobie myślę coraz mniej

Polecane posty

Gość gość

to cudowne, nie marzyc o Tobie, nie myśleć, nie martwic się, co robisz i gdzie jesteś ...myślę o Tobie coraz mniej - to możliwe i sama mi w Tym pomogłaś, nie odpowiadałaś na moje wiadomości, pokazywałaś, jak bardzo masz mnie gdzieś i stało się ...pewnego dnia została powzięta decyzja i ją realizuję, zajmuję się sobą i Tymi osobami, które obchodzę ... nie obyło się bez łez i poczucia, że tracę coś pięknego, cudownego, co sprawiło, że moje życie rozkwitło ...ale tylko na chwilę. Nigdy nie byłaś moja, nigdy nie będziesz, więc oddaję Cię w ramiona Uniwersum.

Gość gość
Dobre zarty. Naprawde.

Gość gość
haha... to po co to piszesz jak nie myslisz ? oszukujesz siebie :D

Gość gość
Kiedys mi wcale nie bylo do smiechu, pzrzez te wsze gowniane manewry nie moglam sie pozbierac i korzystac z urokow mlodzienczosci. Dopiero przeszly rok przyniosl mi troche szczecia. Nie wiem nic o was kto co i jak o tobie kim jestes w co pogrywaliscie. Kiedys myslalam teraz gardze tym czasem i chce to zakopac wraz zamknieta trumna. Chore to bylo wszystko. Ale teraz naprawde juz nie ma znaczenia to bo czasu sie nie cofnie i normslnej mlodzienczosci nie przywroce sb. Dojrzalam i goje stare blizny.

Gość gość
Na jakie wiadomosci nie odpowiadałam?Nigdy nie pokazywałam że mam Cię w d***e.Jak możesz mnie tak ranić?.Przecież to Ty nas rozdziwliłeś..może nieświadomie ale jednak Ty.Co my moglismy..?Myslisz że to co się stało było dla nas proste?Poza tym codzienna walka o byt o przetrwanie..codzienna walka jak wygrać z psychologicznym tyranem.Jak możesz zwalać całą winę na nas?Nie wiem jakie masz to nowe zajęcie i nie wiem dlaczego nowe?Zawsze uważałam że jesteś stworzony do tej pracy.Że masz doskonałe podejscie..itd.Po tym co się stało ,to Ty nas olałeś.Do dziś jest ciężko.Nie potrafię przestać o Tobie mysleć mimo tego jak walczę ze swoim życiem.Myślę o Tobie...co robisz.?jak się czujesz?gdzie Jesteś.Nigdy na nikim tak mi nie zależało jak na Tobie.Nic nie wiesz ,co czuję i co przeżywam..bo nie chciałeś wiedzieć.To przykre że tak mnie zostawiasz.Kolejny raz pękło mi serce na połowe.Odebrałeś mnie i nie tylko mnie ostatnią nadzieję do życia...do sensu życia.

Gość gość
..i zawsze chciałam i marzyłam o tym żeby być Twoją ale Ty wybrałeś ją..to jak nóż w serce .Jesteś i już do końca moich dni pozostaniesz moją połową.Może gdzieś tam po drugiej stronie Cię spotkam i znowu będę najszczęsliwsza..skoro teraz Ci na mnie już nie zależy.Nigdy nie wyznałeś mi uczuć..na żywo a ja tak na to czekałam.Dziękuję Ci za wszystko..nikt nigdy nie dał nam ryle ciepła i uwagi co Ty.Nawet nie wiesz..jak za Tobą tęsknimy.Co mogliśmy ..co ja mogłam?przecież oficjalnie nawet nigdy ..nie wyznałeś mi uczuć..i ten dojazd.Myślis że to łatwe.?Jesteś niesprawiedliwy.

Gość gość
..bo nie ma dnia ani minuty bym o Tobie nie myślała...i nie martwiła się o Ciebie.Nie rozumiem..chyba nigdy tego nie zrozumiem..dlaczego taki Jesteś obojętny.

Gość GoscM
Telenowela odcinek 2100000;) sory za to ale nie moglam sie oprzec. Jesli 2wpisy powyzej sa do ciebie autkrze tzn ze to nie ty do ktorego pisalam ja. No chyba ze obie piszemy do tego samego:D to by byl numer dopiero. Ej ciekawie sie robi, zaczyna mi sie to teraz podobac:D beke mam.

Gość gość
ja np mysle cały czas o nim

O kim myslisz? Ja mysle caly czas ale o kims innym, zas ten ow mezczyzna, to ja Go akurat nie znam. Chcialam tylko przekazac mu czy tam im ze staram sie im wybaczyc i ze nie chce wiecej slyszec o roznych ich dowc****h i zartach. Zamknac chcialam bezpowrotnie ten rozdzial i ulozyc sobie juz zycie.

Gość gość
no i ok

Gość gość
I też mam wrażenie że tracę coś bardzo pięknego i wyjątkowego..coś ważnego.To miłe że jeszcze myślisz o nim.Szkoda że tak się to potoczyło.

Jesli to do mnie, to ja naprawde nie wiem nic i zreszta juz nawet sie nad tym nie mam zamiaru zastanawiac. Bylo mi dobrze jak mnie nie bylo, odkad jestem to nie jest ze mna tak jak trzeba. Chce juz to zamknac i tak pewnie pojade znowu i nie bede juz wgl myslala o niczym z przeszlosci. Chce sie od tego odciac po prostu.

Gość gość
bardzo ładna piosenka ,ona jest kierowana do mnie?

Gość gość
jesteś autorem tematy? to tak.