Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adidasia

Mój chłopak ma markowe ciuchy ale nie chce pokazywać napisów.

Polecane posty

Gość Seba_z_osiedla
09:09 Nie kompromituj sie... jezdzisz gownem to sie nie przyznawaj, coz nie kazdego stac na pozadne auto...

Gość adidasia najprawdziwsza
Wszystkie adasie prawdziwe od 8:42 włacznie to podszywy. Nie znam się na nazwach samochodów. Ztesztą to nie ważne skoro i tak aby być cool trzeba mieć BMW więc co za różnica jakiś peżot czy nie peżot. Namawiałam chłopaka by sprzedał peżota i kupił BMW ale on nie chce bo mówi, że BMW to złomy. Ja nie przeczę, że być może są awaryjne ale jakie to ma znaczenie. Nawet popsuty stojący na parkingu BMW i tak przynosi chlubę wloaścicielowi bo nikt nie wie że auto jest popsute a widok liter BMW jednak robi swoje na przechodniach i każdy uważa takiego kierowcę za cool.

Gość gość
Coraz głupsze te prowa..

Gość niby_Seba_z_osiedla
09:46 Zgadzam, sie temat zdycha... a tak fajnie sie zapowiadalo. Temat to ewidentne prowo, ale moze naprawde istnieja tak puste dziewczyny? zna ktos? Ja jakos nie znami i jakos nie trace jeszcze wiary w ludzkosc, ale moze po prostu mam niezwykle szczescie do ludzi ?

Gość gość
O matko boska :D nikt normalny nie chodzi z napisem na wierzchu :D normalni ludzie kupują markowe ubrania dla ich klasy i jakości, nie dla metki, dziecko :) dla metki i napisu to tylko nowobogaccy, czyli tacy jak Ty, których od krótkiego czasu na to stać.

Gość gość
(Nie czytam komentarzy,bo pewnie "kafeeriusze" lykneli temat) Ale wiedz jedno MAKE MY DAY Rozbawił as mnie. Dzięki :D

Gość gość
9/10

Gość adidasia
@ gość dziś (Nie czytam komentarzy,bo pewnie "kafeeriusze" lykneli temat) Ale wiedz jedno MAKE MY DAY Rozbawił as mnie. Dzięki smiech.gif x Bardzo proszę :) Zawsze do usług - Wasz oddany kafeteryjny PROWOKATOR :D

Gość adidasia
Dzięki Neptyk ! :) Fajny z Ciebie Gość! PROWOKATOR

Gość gość
Na kowbnojkach też prowo nie załapało?Postaraj się bardziej, kafe to dyf i dno, ale jednak nawet prowo byle jakie nie chwyci, wymyśł coś innego, skoro musisz pisać brednie, bo aż tak się nudzisz w życiu.

Gość gość
Boże, jak on wytrzymuje z taką idiotką :o

Gość gość
Ja nie patrzę na napisy, marki, metki. Staram się schludnie, dobrze wyglądać. Ważna jest dla mnie głównie moda damska http://www.krolowa-shoppingu.pl/ i staram się tego trzymać. To co markowe nie zawsze musi być ładne.

Gość gość
upppp

Gość gość
Mój brat taki jest serio kupił sobie buty nike za 600 zl zrobił fotke w pudełku z paragonem i wrzucił na facebooka. Ale wstyd.