Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna powiedziala mi, ze do seksu to moglaby miec innych

Polecane posty

Gość gość
nie pamietam jak to dokladnie powiedziala, nie wiem czy czasem, "ze jakbym chciala kogos tylko do seksu to moglabym miec innych", wiem, ze na poczatku jak sie zaczelismy seksic to byla bardzo sucha wewnatrz, moznabylo ja miziac pol godziny i nic a teraz to jak leze kolo niej to juz jest mokra a podczas stosunku to rwacy potok jest, dlatego wlasnie nie wiem o co jej chodzilo, pewnie ma dalece idace plany zwiazane ze mna

Gość gość
Zastanawiam się, ile masz lat. Chyba jesteś dość młody, skoro tak bez pardon szafujesz uczuciami innych. Nikt nigdy nie złamał Ci serca? To że Jej na Tobie zależy, to łatwo można odczytać, po tym co powiedziała. Czy jest kobietą, która swoim życiem i postępowaniem wobec Ciebie zasłużyła sobie na takie traktowanie, czy to tylko taka,, fajna" zabawa?

Gość gość
TO ZNACZY ZE kocha cie nie tylko za sex kocha cie jakim jestes!!!!!!

Gość gość
to znaczy, ze myśli, byc może że Ty traktujesz ją tylko jako seks zabawkę, albo niezbyt poważnie, a jeśli mielibyście, uprawiać tylko seks, to ona może mieć każdego innego, I gdyby chodziło o seks, to znalazłaby sobie innego, bo wcale pod tym względem, nie wybijasz się jakoś ponad przeciętnosć. Ale wygląda na to, myśli o Tobie na poważnie, więc przymyka oko na niedociągnięcia w seksie i mimo to, chce być z Tobą bo cię kocha czy jakoś tak jak tam się zwie. Ja też często tak myślałam o facetach mowiłam, np do kolezanek, i na myśli miałam własnie to, więc myślę, że moja interpretacja jest dosyć trafna. Też skoro tak powiedziała, to myślę, że musiałeś sobie jakoś zasłużyć na to, wzbudzić w niej niepewnośc co do tego, czy Tobie na niej naprawde zależy, czy być może nie jesteś z nią tylko dla seksu?? I może niekoniecznie myślała tak, że jesteś słaby, czy mało pociągający fizycznie, być może powiedziała to w złości, a być może myśli tak naprawdę, i jeśli tak jestem pewna że należało Ci się. No i tyle.

Gość gość
jedna taka mi zlamala serce i juz go nie ma, juz wam kobietom nie wierze, bo wy myslicie tylko o sobie i za pomoca mezczyzn chcecie spelniac swoje pragnienia i marzenia bo same nie potraficie, nikt nigdy o mnie nie myslal tylko o sobie wiec teraz ja musze myslec o sobie

Gość gość
No tak chłopaku...... może choć trochę piknie Ci serce, kiedy stracisz osobę, której na Tobie autentycznie zależy. Chociaż nie......... zapomniałam, przecież Ty nie masz serca.

Gość gość
skads znam te slowa wypowiadane w moja strone -"chlopaku", moze i byloby mi szkoda gdyby nie to, ze ona chce za pomoca mnie realizowac swoje marzenia, nie mysli o mnie tylko o sobie a nawet jak troche mysli o mnie to tylko dlatego, ze wie o tym, ze robiac cos dla mnie bedzie miala wizje ze dzieki temu skorzysta ona.

Gość gość
Jesteś kiepski w łóżku.