Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radomir333

Mam wrażenie, że kara cielesna odnosi odwrotny skutek u smarkuli.

Polecane posty

Gość Radomir333

Sytuacja wygląda tak. Mamy na wychowaniu podlotka co to ledwo od podłogi odrósł a już próbuje się malować i miniówy nawet w zimne dni zakładać. Nie mogliśmy dać sobie z nią rady więc niestety musiałem użyć pasa. Początkowo też nie skutkowało ale wpadłem na pomysł by ją zawstydzić i kazałem jej opuszczać majty i pasem przez gołe pupsko. Za pierwszym razem był płacz chociaż nie biłem wcale mocno ale odegrała dramatyczną rolę zbitej i wielce zawstydzonej. Jak z miniówą lata, że majty widać to jakoś się nie wstydzi. Przy drugiej karze już się tak nie szarpała. Teraz za to zaszła jakaś dziwna zmiana. Teraz jak coś przeskrobie i prowadzę ją do pokoiku na lanie to w pokoiku sama bez słowa pochyla się, opuszcza majty i wypina pupsko w oczekiwaniu na pasy. Nie wiem, może się mylę ale mam wrażenie, że czasami dostrzegam uśmiech cisnący jej się na usta. jakby ją to kręciło. Czy to możliwe?

Gość gość
-100 / 10 :O

Gość gość
0/100

Gość gość
gdybym była wasza sąsiadką albo krewną tej małej ,poszłabym do prokuratora

Gość Radomir333
Biologiczny krewni tej małej to szukaj wiatru w polu :O

Gość gość
Może i sprawia jej to przyjemność, ale nie dziw się, że tak jest skoro jak sam napisałeś "chociaż nie biłem wcale mocno". To po co w takim razie zarządziłeś lanie? Żeby pogłaskać ją po tyłku pasem? Nie napisałeś ile pasów dostała, ale podczas lania od pierwszego do ostatniego wymierzonego pasa powinna modlić się, żeby lanie jak najszybciej się skończyło. Lanie jest po to, żeby bolało i jeśli zdecydowałeś się ściągnąć pas ze spodni to powinieneś był jej wlać mocno, żeby na jednym laniu się skończyło i żeby nie chciała już nigdy więcej dostać pasem po tyłku. Ponadto myślę, że nie powinieneś bić jej na goły tyłek, skoro to "podlotek" to ja bym nie biła na goły tyłek. Mała rada na przyszłość (o ile będzie tak się zachowywać, że zasłuży sobie na lanie). Każ jej się w pokoju położyć na łóżku na brzuchu bez spodni. Przygotuj sobie (o ile masz) szeroki skórzany (ważne) pas. I tak jak pisałam wcześniej wymierzaj mocne pasy od początku do końca.

Gość gość
Bicie to przestępstwo i odnosi skutek odwrotny...

Gość gość
W 100% zgadzam się z "Gość 2016.01.30 ". Lanie ma boleć, a nie sprawiać przyjemność dla dzieciaka.

Gość gość
Moi rodzice zawsze mówili, że biją kablem po gołej d***e bo lanie ma boleć. Najczęściej dostawałem po wieczornej kąpieli przed założeniem piżamy.