Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolo62067

Co z tym zrobić....???

Polecane posty

Witam... Chciałam bym was zapytać co myślicie o mojej sytuacji... Mam męża od 7 lat on poznał taką grupę przyjaciół 1,5 roku temu ja poznałam ich jakieś 11 miesięcy temu.. w tej grupie jest dziewczyna (która ma chłopaka 3lata) ona zaprzyjaźniła się z moim mężem piszą codziennie sms-y co mnie to denerwuje ... Można powiedzieć że to zazdrość...? Ufam mojemu mężowi i wiem co piszą ... Moje Pytanie ... CZY JA MAM TO AKCEPTOWAĆ...?

Gość gość
porozmawiaj z mezem; albo w tel zablokuj mu jej numer nie bedzie dostawal od niej sms :-) a mezowi powiedz ze do ciebei tez zacznie kolega pisac .-:-))

Moim zdaniem nie powinien pisać z nią sms. Porozmawiaj z nim na ten temat, że nie życzysz sobie by ciągle ze sobą pisali a poza tym to jest chamskie.

Ja z nim rozmawiałam ... mówi że nic takiego tam nie piszemy żebym miała powód do zazdrości ... Ja widzę co piszą .. nie wiem czy jak będę histeryzować to nie wyjdę na idiotkę ..? jej też zwróciłam uwagę ... nie chcę żeby pomyśleli że jestem jakąś zazdrośnicą ...

Każda osoba by się poczuła nie w porządku. Ma nie pisać z nią bo ma Ciebie taka zasada. To jest nie fer bo ty z żadnym nie piszesz. Nie bój się walczyć.

Właśnie ja nie piszę bo nie mam takiej potrzeby... A ona piszę bo się nudzi ... jej chłopak śpiu po pracy albo gra na konsoli i wtedy pisze głupoty z moim mężem ... buźki :* co w drugim smsie... boli to ... Ale wiem że ona kocha swojego A mąż Kocha mnie ...

lolo62067 dziś Właśnie ja nie piszę bo nie mam takiej potrzeby... A ona piszę bo się nudzi ... jej chłopak śpiu po pracy albo gra na konsoli i wtedy pisze głupoty z moim mężem ... buźki :* co w drugim smsie... boli to ... Ale wiem że ona kocha swojego A mąż Kocha mnie ... - To niech ździra znajdzie sobie innego kozła ofiarnego na pogaduszki a Twojego niech zostawi w spokoju. Zabiłabym sukę!

Też właśnie mężowi to wczoraj powiedziałam nudzi się z nim to niech sobie innego znajdzie ... TEŻ bym ją zabiła ... Jak się spotykamy jest spoko ale po co jej jakiś kontakt z moim przez sms-y jeszcze tego nie rozumiem .. I gdyby to był TYLKO sms Co robisz ? Co u Ciebie? to bym nic nie mówił bo dla mnie to normalne ale po co ona ciągnie to dalej że upływa co najmniej 2 godziny ...

Czyli jest ktoś kto mnie tu rozumie.. :) Nie jestem jakąś idiotką która nie rozumie co to przyjaźń pisanie nieznaczących sms-ów ....? To zabieranie czasu mojemu mężowi który by mógł rozmawiać i spędzać ze mną czas....

Gość Mysiasysia
A mąż niech Tobą się zajmie a nie z nią pisać. Masz prawo być zazdrosna, ale każda osoba by tak zareagowała nawet święta. Nie ma przyjaźni między dziewczyną a facetem, po co z nim flirtuje i daje jakieś znaki? Mąż ma być Tobą zainteresowany a nie jakąś pindą.

Dokładnie, szuka wrażeń Twój mąż to niech to wykorzysta z Tobą w łóżku. A tamta niech się odp******i. Nawet bym zadzwoniła ze swojego do niej i powiedziała : "Słuchaj rozumiem jesteśmy z Tobą na etapie koleżeństwa, ale nie życzę sobie byś pisała do mojego męża i jeszcze przez dwie godziny, z mężem nie mamy nic do ukrycia i nawet pokazuje mi Twoje sms-y i się śmiejemy z Ciebie, że wysyłasz mu buziaczki. Powiem wprost odp*****l się od mojego męża i znajdź sobie inną ofiarę bo ja sobie tego nie życzę, będziemy się spotykać razem nadal z wami, ale nie chcę byś była w bliższej relacji z moim mężem i zajmij się swoim facetem bo ja o swojego umiem i to bardzo dobrze zadbać i nic mu nie brakuje"

lolo62067 dziś Czy przyjaźń między kobietą a mężczyzną istnieje ...? -Do jakiegoś momentu wydawało mi się, że tak baaa nawet byłam tego pewna, ale niestety niema przyjaźni bo były przyjaciel chciał się przespać mimo, że miałam faceta mimo, że z przyjacielem znałam się od dzieciństwa z piaskownicy. Zakończyłam znajomość bardzo szybko i zajęłam się swoim facetem. Kobieta ma mieć koleżanki a mężczyzna kumpli.

lolo62067 dziś To nie są sms-y które mówią o filtrowaniu .... Tylko takie tam głupoty ... - Ja rozumiem, że to głupoty, ale przeszkadza Ci i każdemu by to przeszkadzało bo nie możecie coś zrobić razem bo smsy najważniejsze. Może być tak, że później może się w coś przerodzić i lepiej mieć oczy dookoła. Lepiej niech myślą o Tobie, że zazdrośnica niż żebyś była zdradzona.

można tak powiedzieć że sms-y są najważniejsze... Bo patrze z boku on tego nie widzi że marnuje tyle czasu żeby jej odpisać...

nie chce tego robić.. bo nie chcę się z nim kłócić o takie rzeczy że zablokuje mu numer bo to nic nie da :(