Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z Was wzięła się porządnie za siebie

Polecane posty

Gość gość

Ćwiczenia, fitness,dieta..zmiana wyglądu? Co Was zmotywowalo i jak wyglądała Wasza przemiana?

Gość gość
ja 2 lata temu wzięłam się za siebie. Schudłam 20 kg z 75 do 55 przy 175 cm. Zmieniłam totalnie fryzurę, sposób ubierania. Od 2 lat regularnie ćwiczę i pływam ( ćwiczę codziennie i 3-4 razy w tygodniu chodzę na basen), totalnie zmieniłam sposób żywienia, waga się utrzymuje. I czuje się świetnie ale wymagało to trochę przeorganizowania mojego życia ale warto było :)

Gość gość
Jesteś baaaardzo szczupła, dobrze się czujesz z tą wagą?

Gość gość
Dąże do podobnej wagi tez mam 175. Cale zycie wazylam 55-57 i czulam sie super. Obecnie 62 schudlam po ciązy juz 10 kg. Jem super zdrowo bo karmie. Zaczelam tez ćwiczyc ale powoli bo jestem po cc. Jestem w trakcie przemiany - chce dotrwac do wiosny ;)

Gość gość
Jak się czuje z taka waga? rewelacyjnie. 55kg przy 175 cm może wydawać się mało ale waga to nie wszystko. Z uwagi na to ze ja dużo ćwiczę i dość intensywnie budowa ciała to jedno a waga to drugie.

Gość gość
ja schudłam 54 kg, jako nastolatka zachorowałam na nerki, groziły mi dializy, mowiono nawet o przeszczepie. Brałam sterydy. Ze szczupłej 18nastki przez 7 lat doszłam do wagi 128 kg, to był mój maks. Ze zdrowiem się polepszyło. Schudłam do 100 kg, zaszłam w ciążę, niespodziewanie, bo wg lekarzy byłam bezpłodna. Szalałam z radości. Po ciąży, ważyłam 112 kg i zawalczyłam o siebie. Dietetyk, fitness, masaże... po roku ważyłam już tylko 74 kg, ale mam 180 cm wzrostu. Zrobiłam plastykę brzucha. Jestem szczęśliwą wysportowaną żoną i matką :)

Gość gość
wow, podziwiam ;)