Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żyję jak na tykającej bombie pomóżcie problem z facetem, psem i sąsiadem :(

Polecane posty

Gość gość

zaczęło się od tego, że mój pies wył zostając sam w domu, tzn ja nigdy nie słyszałam, ale wierzę, sąsiedzi się skarzyli parę razy, w końcu zaczęłam miec paranoje, jak cos mi wypadnie z rąk to płaczę że zaraz przyjdzie sąsiad gestapowiec i będzie się czepiał, mam też nowego faceta - nazwalibyście go "koksem" ma 195cm, mocno zbudowany, ale jest doktorem i wykładowcą, więc na poziomie, w kazdym razie powiedział, że mam się nie bać i nie histeryzować,bo jak sąsiad zwróci mi uwagę jeszcze raz to on pójdzie z nim porozmawiać, a ja nie chcę, bo potem sąsiad narobi mi kwasu we wspólnocie mieszkaniowej, co mam robić? ogólnie jestem lubiana na osiedlu, tylko ten jeden wredny facet narzeka na wycie psa, bo pracuje w domu zamiast ruszyc doopsko do roboty, dopoki bylam singielka cisnął mi i on i jego żonka, ale teraz jak mam tego koksa to jest rzadziej problem z moim wyjącym psem , nie chce by doszlo do eskalacji konfliktu co robić?

Gość gość
Współczuję sąsiadowi mój mąż też pracuje w domu

Gość gość
Problemem jest pies nie sąsiedzi. Co to za rasa

Gość gość
nie zal ci psa? jesteś jakas nieogarnieta i masz problem w zupełnie innym miejscu niż powinnas. Sąsiad, facet, wspolnota mieszkaniowa , ty sama i twoje nastroje. A gdzie jest problem tęskniącego i bojącego się psa? jesteś jakas głupa i ten twój wykładowca także

Gość gość
przerob piesa na mielone i nakarm koksa i po sprawie:-P

Gość gość
Pies nie może być problemem dla sąsiada, ma prawo czasami poszczekać a nawet zawyć, jeśli jednak robi to często, to jest jakaś przyczyna. Spawdź jak pies zachowuje się gdy was nie ma w domu i idź z psem do behawiorysty, jeśli to wycie jest częste i ciągle powtarza się. Może trzeba psu pomóc , a z sąsiadem porozmawiaj i buduj dobre relacje.

Gość gość
Sa takie obroze dla psow, ze jak zawyje albo zaszczeka to go prad kopie... Brutalne ale... ?

Gość gość
pies jest kundelkiem, wiec nie wymyslajcie teorii typu on powinien biegac 20 km dziennie, w dodatku ma duzo spacerow, minimum 1,5 godziny dziennie, zabawy z innymi psami

Gość gość
prędzej prądem kopnę sąsiada niż psa... co za głupota, pies wyje, bo ma lęk separacyjny, ale tak naprawdę, nigdy nie słyszałam by wył ! szczeka, ale tylko kiedy ktoś jest pod drzwiami, a nie wyje, nagram go jutro, zobaczymy jak to jest