Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca 87 r

Codzien rano podwoze corke znajomej do szkoly i chyba sie w niej zakochuje.

Polecane posty

Gość kierowca 87 r

Codziennie rano wyjezdzam do pracy o 6:30 i zajezdzam po corke znajomej bo ona sie uczy w tej samej miejscowosci w ktorej ja pracuje. Jej matka doklada mi sie na paliwo bo dziewczyna nie bardzo ma czym dojechac do szkoly oddalonej od jej domu o 13.5 km. Dziewczyna ma tylko ten minus, ze jest w szkole przed 7 a lekcje rozpoczyna dopiero o 8 wiec ma godzine czekania ale trudno ja musze byc na 7 w robocie. Wszystko cacy tylko pojawil sie maly problem. Ja coraz czesciej mysle o tej dziewczynie. Milo nam sie rozmawia gdy tak razem jedziemy. Ona jest bardzo sympatyczna i ma nierawdopodobnie piekny usmiech. Dla samego tego usmiechu mozna sie zakochac i czuje, ze ulegam temu zakochaniu choc wcale nie chce. Wiem, ze to nie ma sensu bo jestem dorosly a jej do doroslosci jeszcze full brakuje. Jednak podobno milosc jest slepa i nie racjonalna i boje sie, ze jeszcze zrobie cos glupiego. Np. chodzi mi po glowie spytac ja czy ma juz chlopaka i czy umie sie calowac. Jesli odpowie, ze nie umie to zaproponuje jej nauczenie. Raz ten pomysl wydaje mi sie super a raz boje sie, ze wyjde na idiote tylko. Doradzicie cos w tej materii? Najchetniej wcale bym sie z nia nie spotykal zeby sie nie pobudzac jej widokiem ale z racji podwozenia nie jest to mozliwe. CO ROBIC?????

Gość gość
Prowokator ty podobno nie miałeś samochodu?

Gość gość
Ile ona a ile ty masz lat?

Gość gość
ile ona ma lat ? jak ma juz 15 to dzialaj juz wolno ci wszystko

Gość kierowca 87 r
Napisalem swoj rocznik w nicku.Jej daty nie podam bo to bylby doiero kij w mrowisko. Nie chce.

Gość gość
od rocznika 2000 juz mozna w 100% legalnie z nia zrobic wszystkow iec napsiz ile ma lat niech swietojebliwy pokrzycza a my se tu pomyslimy logicznie ja mialem 25 lat i mialem dziewczyne 15 ltenia i bylo swietnie

Gość gość
To nie ma jeszcze 15 lat?! Pedofil?!

Gość kierowca 87 r
Niestety to tzw. gimbuska. Nieprawdopodobnie piekna gimbuska. Ech zebyscie mogli ja zobaczyc to byscie sami ulegli jej urokowi.

Gość gość
pewnie ma 14 no nie kryj sie nikt cie za to nie zje tu :D

Gość gość
PROWOKATOR :D Najpierw były prowa o lesbijkach, teraz o lolitkach, co będzie dalej ? :D

Gość kierowca 87 r
Bylo tez dzis prowo o odnowieniu kontaktu: x http://f.kafeteria.pl/temat/f1/jak-odnowic-dawny-kontakt-bardzo-mi-zalezy-pliiiiiis-p_6395813 x Nie wiem co przyniesie przyszlosc. Moze przestane pisac prowa seksualne i przeprosze za dotychczasowe? Wiem, juz raz przepraszalem. Czlowiek slaby jest i mimo szczerych checi nie zawsze dotrzymuje slowa ;) x Wasz oddany PROWOKATOR PS. Gratuluje Tobie i Neptykowi :)

Gość gość
2/10