Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta Wredna ma kłopoty

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem cz myślą trzeźwo ale umówmy się oni wierzą że ta mała będzie zdrowa.Niestety mózg nie ulega regeneracji. Poza tym skoro nie ma wyroków to chyba pomówienia i lincz jest karalny.

Gość gość
Mózg w chwili obecnej nie ulega regeneracji-tu jest ta różnica. Moze za rok dwa albo za kilkanaście lat sie to zmieni w medycynie nigdy nic nie jest pewne i skończone .przypadek Lilki daje tez jakis dorobek medyczny. Jakos musza ci lekarze dochodzić do pewnych wniosków-sami sobie nie wymyśla przypadku zeby go diagnozować i pracować nad nim.

Gość gość
Jaki dorobek? Przecież ona tylko leży i nikt niczego nie bada, tylko maszyna za nią oddycha bo sama nie może. To żaden dorobek, tylko obciążenie. Tak, wiem, nie można jej odłączyć, ale już nie reanimować można, a ona jest po kilku reanimacjach. I po co? Poza tym chyba filmów sf się naoglądałaś? Czekasz na przeszczepy mózgów?

Gość gość
Wiem ze to nie do konca na temat. Ale moj dziadek był reanimowany dwa razy. Po drugim razie powiedział ze nie chce aby reanimowali go trzeci raz, bo ma dosc "wracania" z zaświatów. Także babka z ciężkim srecenzował zgodziła i dziadek zmarł po kilku dniach.

Gość gość
A czy u Lilki stwierdzono smierc mozgu? Czy tylko ciężkie uszkodzenie mozgu?

Gość gość
Jej mózg jest bardzo ciężko uszkodzony podobno wygląda jakby w nim były czarne dziury

Gość gość
A orientujecie się kiedy w ogóle będzie jakaś sprawa w sądzie.Pisali coś o tym?

Gość gość
A co cię to obchodzi?

Gość gość
Przeczytajcie książkę DOWÓD, opartą na faktach, napisaną przez neurochirurga. W jego przypadku też nie dawano szans, była tzw śmierć mózgu. I wrócił do zdrowia, chociaż medycyna na dzień dzisiejszy nie zna odpowidzi na pytanie dlaczego. A może to był cud, który i Lilce się przytrafi?.

Gość gość
Ale przeciez one juz wiedza ze osoby wierzące w cud/postęp w nauce/cokolwiek co pozwoli Lilce na powrót do zdrowia (moze zdrowie to za duze słowo ale na poprawę jej stanu) uważają ze to sekta, ciocie, nietrzeźwo myślące itd. Tylko one, sa jaśnie oświecone i juz wiedza bo one sa dalej niz medycyna... Przeciez one to by na 100% zabiły swoje dziecko i nie czekały na cud/ruszenie medycyny itd. To wszystkie te ktore maja zdrowe dzieci i nie wiedza jak to jest a najgłośniej krzyczą.

Gość gość
http://tatawpolsce.blog.pl/2015/11/30/pani-emilio-leczkowska-czy-pani-zlozyla-falszywe-zeznania / WSZYSTKO WSZYSTKIM, JAK BEDIE CZAS POKAZE, DZIECKA MI ŻAL... BARDZO. RODZICOM WSPOLCZUJE-BARDZO. ale jak czytam takie teksty jak ten, to ręce opadaja i szczerze sie zastanawiam czy facet ma dobrze w glowie.... osmieszaja sie takimi wpisami. po co calemu swiatu krzycza co robia, co zrobią...smieszne i zenujace to odgrazanie sie. niech dzialaja, niech dochodza swych praw ale na boga w taki sposob???? :/

Gość gość
A w jaki sposob działają osoby ktore psują im opinie? Jak maja pokazać i udowodnić ze jednak sa prawdomówni i to oni sa OFIARAMI tej całej kiepskiej układanki? Maja dawać sie bić? Płuc na siebie i mowić ze deszcz pada? Nie odpowiada Ci taki sposob to nie czytaj bo widac ze jests na profilu tylko po to zeby..? Bo ani im nie kibicujesz jedynie hejtujesz na forum. Zastanów sie nad soba bo krzyczycie ze taki profil to nie nadaje sie do upublicznienia a wchodzicie zeby sie porzucać jak wesz na grzebieniu. Mi sie ten blog podoba i charakter w jaki Jest pisany rowniez-kawa na ławę! A reszta niech sie boi ze wszystko wyjdzie na jaw bo jak widac trzęsą w gacie!!! Ha ha ha i dobrze im tak!

Gość gość
Czy są ofiarami pokaże czas i wyrok sądu.Póki co jeszcze tego nie ma.Upublicznianie wizerunku jest łamaniem prawa.Nawet w mediach jak nie ma wyroku sądu nikt nie wypowie nazwiska i nie pokaże twarzy osoby oskarżonej ale jak rozumiem Ci państwo mogą działać ponad prawem.Sorry ale to powinno działać w obie strony.Do tego już niestety parę razy wprowadzili ludzi w błąd bo najpierw powiedzieli że położna Aneta M brała udział w porodzie teraz się z tego wycofują potem znów było oskarżenie skierowane wobec innej pani i znów jakaś przypadkowa osoba.Sorry ale to powinno działać w obie strony.I zeby nie było nie było nie chodzi mi o to żeby komuś dowalić.Żali mi bardzo tej małej i jeśli personel szpitala jest winny odpowie za to ale póki co nic nie jest jasne.I to nie jest hejtowanie tylko wyrażenie swojej opini bez obrażania.

Gość gość
nie hejtuje-przeczytaj ze zrozumieniem, nie oceniam i wspolczuje, ale sposob w jaki ten facet sie wypowiada, jest zenujacy, infantylny, dziwnie irytujacy... wiec nie wkladaj mi w usta slow ktorych nie napisalam....

Gość gość
Jest coraz gorzej. Kolejne wpisy na blogu ... Brak slow

Gość gość
I co dalej? Ktoś coś wie?

Gość gość
nic ona nie ma żadnych kłopotów z tego co wiem, a rodzice lilki to już męczą tym swoim biadoleniem i pluciem na wszystkich daliby córce odejść, bo tylko podtrzymują praktycznie nieżywą osobę pod aparatami i po co? co i komu chcą udowodnić?

Gość gość
teraz jeszcze żebrzą o kasę dla siebie i podają nr konta do bgż żeby im wpłacać na pomoc prawną

Gość gość
Co? Skąd to wiesz? Gdzie można o tym poczytać?

Gość gość
W dopie u tej koory położnej co zamiast odpierać porody siedzi na fejsie

Gość gość
15:10 wystarczy wejść na profil lilki od razu zauważysz, bo to są najnowsze wpisy chyba ze dwa albo trzy

Gość gość
No fakt, szukają sponsorów. A wredna bankowo będzie mieć kłopoty. Pod artykułem z tego linku sa pokazane jakies komentarze z fb odnośnie ich, i są też tam komentarze wrednej czyli Mariki http://zyciesokolowa.pl/lekarka-niszczy-nam-zycie/

Gość gość
Ciekawe to wszystko, prawda? Jak myślicie, co z tego wyniknie? Szpital zostanie ukarany?

Gość gość
ale za co ma mieć kłopoty? za "brrr" i "cwaniaki i oszuści"? No wybaczcie ale póki to co za takie coś do pierdla nie wsadzają. Nie było to miłe ani dobre ale ludzie gorsze rzeczy robią

Gość gość
Ale to są jedne z jej lżejszych komentarzy. Poza ty, wcześniej bardzo podjudzała. Ale rodzice tej małej nie są lepsi. Tatuć obraził sie o "tępaka" a sam pisze o położnej : " tępa zdzira" , "ujebię ją". Fajnie co? Teraz zbieraja hajs niby na prawników 56 tysięcy, a jego firma została wpisana na listę dłużników, kwota zadłużenie 58 tysięcy z groszami. Zbieg okoliczności? Oby...bo inaczej ciocie i wujki sie wkurzą

Gość gość
A skąd taka kwota? Skoro sprawę prowadzi prokuratura?

Gość gość
Zacznijmy od tego, że oni nie mają prawa zbierać pieniędzy poprzez fundację, na swoje prywatne cele

Gość gość
Dla mnie to w ogóle dziwna sprawa. I jest type niejasnosci. Czekam na opinie bieglych, bo jak na razie to jest obrzucanie się błotem, a opinii dalej nie ma.

Gość gość
Ja już też nie wiem komu wierzyć, tym bardziej, ze Rodzice malej faktycznie usuwają komentarz, które są im nie na ręke i blokują te osoby na fb. Dziwne to trochę...

Gość gość
Dajcie im spokój. Tak, przyznaje, ze nie fajnie zachowałam się w stosunku do rodziców Lilki. Ale teraz to co się dzieje zakrawa na paranoje. Powinni być spokojnie z córka, a są ciagani po policjach, prokuraturach, wpada im policja do domu i przeszukuje. Kurcze po co to wszystko. I tak, bronią się, bo kto by tego nie robił. Na swój sposób. A nadal dostają przyslowiowego kopa. Wiec może tutaj dajmy im spokój. Wredna