Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta Wredna ma kłopoty

Polecane posty

Gość gość
I zaznaczam, ze nie opowiadam się ani za rodzicami ani za druga strona. Po prostu twierdze, ze powinni mieć wreszcie spokój.

Gość gość
Nie jesteś wredną. Znam jej styl pisania. Po co sie podszywasz? Zaloguj sie to ci uwierzę, frajerko.

Gość ciekawaciekawaciekawa
Czy ktos wie o co chodzi- czytalam, ze mame Lilki ktos probowal zabic? Tak doslownie jest napisane? I czy to ze przez 40 min podczas porodu nie miala ktg jest czyms dziwnym? Caly czas jest sie pod ktg?

Gość gość
12:09 Nie loguje się juz od dawna. Wierzyć nie musisz, twój problem. I może bez inwektyw? Ja mam ci cos udowadniać, słońce? Niedoczekanie twoje.

Gość gość
Nikt jej nie próbował zabić. To ona podobno chciała się powiesić .Piszę podobno, bo jakoś nie wierzę ślepo we wszystko co oni piszą na profilu

Gość gość
Gdybyś nią była to byś się zalogowała. Ale nie możesz bo nie znasz hasła do jej nicku.I nie pieprz głupot, bo wredna parę dni temu pisala komentarze przeciwko nim ,wiec jakoś ci nie wierzę ,frajerko

Gość TaWredna
Ja pisalam komentarze przeciwko nim pare dni temu? Pokarz mi gdzie. Specjalnie dla ciebie się zaloguje, niedowiarku mój drogi. Aaaaa taka madra w internecie tylko hahahaha. Daruj sobie, bo nie sprowokujesz mnie żebym pisała cokolwiek na rodziców Lilki. A frajerka może nazywa cie twój facet, nie wnikam.

Gość gość
A teraz bede pisać jako niezalogowana zebys nie miala satysfakcji ze śledzenia co i gdzie napisalam.

Gość gość
Czy ktos wie jak to jest z tym ktg- bo w tej sprawie jest zarzut, ze przez 40 min nie badali ktg. Czy podczas porodu jest sie caly czas podpietym do ktg???

Gość gość
Pisałaś ze są oszustami i cwaniakami i trzymasz z położną Aneta.M

Gość gość
Nie trzymam z położna, komentarze na ICZTS są z kwietnia zeszłego roku o ile się nie mylę. Miałaś wskazać gdzie PARE DNI TEMU pisalam. Nie potrafisz? Upsss. Troche się od tamtego czasu zmieniło, mój pogląd się zmienił dzięki pewnym osobom. Także śledź dalej, może ci się uda cos znaleźć, powodzenia.

Gość gość
Tak że, nie także, tępoto ortograficzna.

Gość gość
Nie kłam mariczko. Drugiego stycznia tego roku została ujawniona lista osób przesladujacych rodziców Lili i jesteś na drugim miejscu tej listy.Jak tam przyjaźń z Landzberg?

Gość gość
Kur/wa dajcie spokój już Ja za Wredną nie przepadam ale wy już uwiesiłyście się na niej jak nienormalne. No ileż można, a wy takie jesteście święte niby? Niejedna tu ciekawsze rzeczy ma na sumieniu, że o wyzwiskach i złośliwych przytykach nie wspomnę, bo przecież jesteście "anonimowe" więc to jakby "nie wy", a na obiadku u mamusi czy na fejsiku same Maryje i księżniczki na poziomie :o heh, myślałby kto... już się nie ośmieszajcie

Gość gość
Zamknij sie

Gość gość
Tak mąż do ciebie mówi? fajnie :P

Gość gość
Zamknij się.

Gość gość
ale poziom dyskusji "zamknij sie"

Gość gość
Jeszcze odnośnie porodów rodzinnychPolecam serial Porody. Wprawdzie Liverpool to nie Katowice,jednak poród rodzinny wszędzie wygląda mniej wiecej tak samo.Czekamy,czekamy.Do drugiej fazy,czyli do pełnego rozwarcia.Ktg.Chyba nie jest wskazane aby kobieta byla caly czas podpięta do ktg.Poród może trwać i 20 godzin.Kobieta może chodzić,wykapać się itd. Kiedyś lekarz albo położna przystawiali do ucha słuchawkę połozniczą do brzucha kobiety.Czy było wtedy więcej nieszczęsliwszych rozwiązań? Okazuje się,że nie.Teraz jest za to więcej cesarskich cięć. Spróbuję się teraz odnośnie rodziców dziecka. Zastanawiam się dlaczego nie czepiaja się oni połoznej ,która była podczas porodu Lilki. Jeżeli ona zawiniła wg nich to dlaczego dali jej spokój,nie jest na czarnej liście.Druga sprawa zbieranie na pomoc prawną poprzez fundację.Nie wiem czy tak można.Głupio to na stronie fundacji wygląda,raz zbierają na chore dzieci,raz na siebie.Może jakby w innym miejscu to zrobili.Połozna na fb.Proszę się tak nie podniecać tym wątkiem.To nie ona zrobiła tę choinkę z rękawiczek.Wkleiła tylko z jakiegoś ruskiego portalu.Jeśli uwarzacie że nie to proszą odpowiedzieć skąd znalazły się za nią w tle rosyjskie litery.Ile wam zajmuje udostepnienie zdjęcia? Rodzice trąbili wszędzie że juz niedługo dowiemy się prawdy.Ale im dalej od dnia porodu tym bardziej mam wrażenie że jak było na prawdę nie dowiemy się.Skupili się na grupie przestępczej a ta w porodzie Lilki nie uczestniczyła. Na mp.pl jest artykuł że to infekcja u matki była przyczyną stanu dziecka.To lekarski portal.Można mu wierzyć?

Gość gość
Ta wredna jest faktycznie wredna, patrzcie jak się wybiela. Jeszcze nietak dawno pisała z tymi od Hiacynty i szczuła na rodziców Lili a teraz że niby święta i zostawcie ich w spokoju. A widzialyscie ten program na tv? Tam się jakaś miała niby nawrócić i dać materiały na tych co piszą na tej Hiacyncie i jak ona tak tu teraz broni ich to ja myślę że to ona.

Gość gość
widziałam te reportaż i był bardzo niewiarygodny i jednostronny. Żenada:O

Gość gość
Jestem tego samego zdania. Żenada :(

Gość gość
Wciąż nie rozumiem jednego- skoro sprawe już przejęła prokuratura(oczywiście nie sprawę zaniedbania przy porodzie,czego skutkiem jest stan Dziecka, tylko ich prywatną bitwe z jakąś trollującą lekarką) to przecież chyba takie grube tysiace nie są im juz potrzebne, a wciąż zbierają na tych prawników. Powiedzcie, jaki prawnik kasuje klienta prawie 60 tysięcy?? Pomijam już fakt, ze zbieranie kasy poprzez fundację, na prywatne cele jest słabe i źle rokuje przyszłości fundacji....

Gość gość
Jakiś czas temu wysłali pisma z żądaniem zapłaty 130.tys. za straty moralne od ludzi na Hiacyncie. Skoro nie udało im się wyciągnąć ani zlotowki to próbują nowej taktyki. W tym wszystkim już dawno nie ma dziecka, tylko kasa zaczęła się liczyć.

Gość gość
Wiem tylko jedno, że gdybym miała chore dziecko, to nigdy nie dopuściłabym do tego, aby ich fundacja zbierała pieniądze na jego leczenie. jaką miałabym pewność, ze nie uszczkną sobie trochę kasy dla siebie? Zbierając pieniadze przez fundację na swoje sprawy sądowe wbili gwóźdź do trumny fundacji.

Gość gość
Ale oni nie mają wyjścia. Źli ludzie są wszędzie :) Szkoda tylko, że sami siebie widzą jak krzywdza postronne osoby. Dla mnie rodzice Kilku już dawno przestali być wiarygodni w tym co robią.

Gość gość
E...laski, dowiedzialam sie ze to wlasnie ta wredna podlozyla te swinie tym swoim znajomym i wydala ludzi rodzicom Lilki To pewna informacja zygac mi sie chce jak pomysle ze tacy ludzie zyja na swiecie najpierw ich obsmarowala a teraz tylki wyl...a i znajomych sprzedala.

Gość gość
Skad wiesz, ze to ona? Ciekawe czym ją tatuc postraszył, ze tak sie spękała?

Gość gość
To pewna informacja?

Gość gość
To Wredna? Nie wierzę! Musiała zostać czymś zaszantazowana,czymś co by połozyłoby jej życie.A każdy musi tu wiedzieć,że tatuć wszystko znajdzie.Tak więc drogie pani jak któraś gdzieś kiedys coś powiedziała,zrobiła zgrzeszyła to niech uważa!