Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle zimne stopy

Polecane posty

Gość gość

Od wielu lat mam ciągle zmine stopy. Co ciekawe nie mam takiego problemu z rekami. Zimno które wędruje do stóp pochodzi z "wnętrza" organizmu i bardzo dokucza, musze ciągle grzać stopy wodą, gdyż skarpetki i inne rzeczy nie ogrzewają, ciało "nie łapie" ciepla. Dodatkowo, nie wiem czy to powiązane ale mam brak apetytu. Prosze o pomoc, bo to dziwna przypadłość.

Gość gość
moze masz jakies żylaki ktorych nie widać, zatory w żylach ? ja mam zimne stopy i dłonie, gdy siedze np w domu czy pracy mam ciagle zimne, musze cos robić, chodzić wtedy mam cieple, choruje na zespoł Raynauda i na to niestety nie ma leku :)

Gość gość
nie mam zatorów, jestem młodą osobą, poza tym byłam u lekarza naczyniowego i nic nie wykrył.

mnie pomogło takie drewniane urządzenie z wypustkami do masażu stóp. kładzie się na to stopy i turla po podłodze. nie mam pojęcia jak się nazywa :p za to bardzo dobrze poprawia krążenie w stopach.

Gość ffinka
Furalgin,nasiadowki na ziołach.....

Gość ffinka
masaż stóp ,refleksoterapia ....nerki

Gość gość
Ja kupiłam sobie ostatnio takie zdrowowtne skareptki w http://www.cezmed.com.pl/ i bardzo lubię w nich chodzić. Krew mi zdecydowanie lepiej krąży i dopływa, jak nie ma ucisku takich zwykłaych skarpet na kostce