Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie, mam chyba zapalenie pęcherza moczowego, to straszne, nie wytrzymam

Polecane posty

Gość gość

nikt mnie nie czym nie zarazil bo nie mam faceta ani nie uprawialam seksu przez ostatnie 2 lata, szczypie mnie od rana tak mocno ze nie moge usiedziec, cala jestem roztrzesiona, na wszystkich krzycze bo jestem po prostu zła, boli mnie c**a i szczypie, piecze, k***a co mi jest :( nie wiem czy to zapalenie czy cos gorszego :( taki bol w okolicach łona, pieczenie straszne, sikam co chcwile bo pije litrami wode i nic to nie daje

Gość gość
wilka złapałaś siedziałaś gdzieś pewnie z dupą na zimnym

Gość gość
weź ciepłą kąpiel albo zrób nasiadówki z rumianku usiądź pisią na misce i okryj sie ręcnzikiem niech ciepła para okadza pisie

Gość gość
pisie :D jaka słodka nazwa :D

Gość gość
boli cie przy sikaniu? zrób badania moczu. u mojej córki skonczyło sie odmiedniczkowym zapaleniem nerek

Gość gość
Może idź do apteki na pęcherz tabletki kup

Gość gość
Nie pij wody tylko sok zurawinowy on oczyszcza pęcherz z bakterii

Gość gość
pewnie rodzisz kamienie

Gość gość
Id.z do apteki i kup urofuraginę bo to zapalenie pęcherza... tabletki dostaniesz bez recepty a po kilku godzinach poczujesz poprawę... ja tak mam bardzo często...

Gość gość
menda od urofuraginy obleciala cale forum. nie kupuj tego swinstwa, bo to NIE LECZY, a tylko chwilowo zalecza. nabawisz sie od tego permanentnych problemow.

Gość gość
tylko nie łykajcie za często furaginu,urofuraginum bo może zniszczyć nerki ja mam słabe nerki po chorobie i lekarz zabronił mi brać, bo podobno bardzo obciąża i niszczy nerki

Gość gość
furaginum, urosept to substancje trujace i NIE LECZA!!!! jedyna SKUTECZNA jest d-mannoza. nie zwracajcie uwagi na hamskie reklamy urafurginum i tym podobnych w necie.

Gość gość
Dziewczyny leczcie sie na pecherz, jesli nie jestescie przekonane to polecamwww.pecherz.pl tam sa dramatyczne historie leczonych i nie leczonych w pore pecherzy. Najlepiej unikac zapalenia pecherza, ale jak juz sie ma to czasami anybiotyk to wszystko co mozna zrobic. Pijcie duzo przed seksem, jest taka substancja cukier prosty, wyciag z owocow nazywa sie D Mannose, jesli masz klopoty pij 1 godzine przed seksem i zaraz po, to wyplukuj***akteria E coli jesli przedostana sie z ukladu pokarmowego do cewki. Nie ma polskiej strony o tym ale mozna o tym poczytac po angielsku nawww.waterfall-d-mannose.com albo na http://www.mercola.com/forms/dmannose.htm Ta substancja spowoduje ze juz nigdy nie bedziecie sie musialy meczyc z zapaleniem pecherza.

Gość gość
Ja bardzo długo cierpiałam co jakiś czas na zapalenia pęcherza. Nawet jeden lekarz pierwszego kontaktu powiedział mi że taka juz moja natura...rozumiecie ? Zapisałam się prywatnie do gabinetu urologicznego www.gabineturologicznylodz.com.pl i Pan doktor zaraz zlecił wszystkie potrzebne badania. Okazało się że to nie jest "taka moja natura czy uroda" ale mam bakterie złogi wapnia + szczawiany. Pan dał odpowiednie leki i po zapaleniach nie ma śladu.