Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ganjah

Pomocy! BŁAGAM ! Wymyślcie coś!

Polecane posty

Gość ganjah

Witam, Potrzebuję pomocy w wymyśleniu wymówki od picia i palenia. Umowiłam się z przyjaciółką na piwo, jednak teraz podejrzewam, że jestem w ciąży. Nie chcę pod żadnym pozorem jej się do tego przyznać. Jeszcze z piwem nie byłoby problemu, ale w to, że nie palę od tak nie uwierzy. Miałam już kiedyś zapalenie tchawicy i paliłam około 2 papierosów dziennie, jednak mój głos był znacznie zmieniony. W tym momencie to nie przejdzie. Co mogłoby mi dolegać, żebym nie mogła palić i pić?

Gość gość
powiedz ze bierzesz antybiotyk i nie mozesz pic. I ze starasz sie rzucic palenie. Ja tak robilam jak sie odchudzalam a nie chcialam zbednych pytan.

Gość gość
Rzucasz palenie bo masz problem z plucami i bierzesz leki na te pluca właśnie wiec nie pijesz:p

Gość ganjah
posiadajacy dziewczynę , buahahah :D tak, chcę usunąć ciążę, ale nie jednym piwem, tylko jednym papierosem. Jak już coś czytasz i chcesz pomóc to proszę, czytaj ze zrozumieniem ;)

Gość gość
Skoro dopiero podejrzewasz ciążę, tzn że nawet jeśli jest to bardzo wczesna i na tym etapie jedno piwo i parę papierosów nie szkodzą. Co do odpowiedzi na twoje pytanie. To ja mówiłam, że rzucam palenie. A że zawsze do piwka zapale, to żeby mnie nie ciągnęło to też nie pije alkoholu.

Gość gość
bierzesz antybiotyki na oskrzela, a jakos paierosy ci nie smakuja i jedzenie po tych antybiotykach

Gość gość
alkohol jest najbardziej szkodliwy dla płodu właśnie na początku ciąży

Gość ganjah
Właśnie na tym etapie ciąży papierosy i alkohol szkodzą najbardziej, bo teraz rozwija się serduszko i układ nerwowy.