Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facebookowe szczęście

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do dziewczyn... czy wy też udajecie na siłe jak bardzo jestescie szczesliwe po rozstaniu ??? Pokłóciłem sie z dziewczyną i ona powiedziała, że nie chce mnie widzieć. Kiedyś była z innym zrobiła to samo, on za nią latał, przynosił kwiaty. Opowiedziała mi to kiedys z wielką dumą i satysfakcją... Ja pamietając to powiedziałem ok, wyszedłem i od miesiąca nie mamy kontaktu ... gdy bylismy razem prawie nic nie pisała, a teraz nagle ożywiła sie na facebooku, pokazuje sie jaka jest szczęśliwa, pełen makijaż, sukieneczki

Gość gość
Nie robię tak, niezależnie od sytuacji osobistej mało piszę na fejsie. Jak widzisz, taka właśnie jest jej strategia, czy to ważne czy inne tak robią czy nie? Podobno robią.

Gość gość
To pomaga też zdobyć nowego faceta :) i oczywiście pokazać ludziom, że to że nie ma faceta, nie znaczy, że jest żałosna. Kilka spraw tym załatwia :P Dobrze robisz, jak rozstanie, to rozstanie. Jak zachcę cię widzieć, to niech sama się odezwie.

Gość gość
Nie powiedziałem, że jest żałosna, ale wcześniej przeżyliśmy dużo wspaniałych chwil i jakoś nie obnosiła sie z tym, a teraz nawet głupie wyjscie na piwo obwieszcza całemu swiatu

Tak robią ludzie z problemami natury osobowościowej, niedojrzali, zakompleksieni, zagubieni itd., w tym przypadku obstawiałabym to pierwsze, bo skoro wcześniej tak nie robiła, to znaczy, że jest to jakaś forma gry, a tego rodzaju gierki na emocjach to domena tzw. gimbazy.

autorze, sam to wszystko juz nazwales "Facebookowym szczesciem"...facebookowym czyli jakim? no wlasnie glownie na pokaz :) X ...lecz tak naprawde nigdy nie wiadomo co ludziom w glowach "siedzi" i co nimi kieruje. Mozliwe ze dziewczyna zaczela sobie nowe zycie i chce sie podzielic tym faktem ze wszystkimi mozliwymi....mozliwe tez, ze specjalnie to wszystko robi, odstawia show i prowokuje, zeby jakas reakcja z twojej strony sie pojawila. Ty znasz ja najlepiej, wiec ocen sam, ktora wersja najbardziej do niej pasuje... X mnie w ogole nie ma na Fejsie...i nigdy nie bedzie. Jakos mnie to nigdy nie jaralo :)

Gość gość
Jeżeli podczas związku tak nie robiła, a teraz robi to chyba odpowiedź znasz ... chce Ciebie sprowokować, pokazać jak sobie świetnie radzi, ale uwierz mi. Takie zachowanie świadczy, że sobie nie radzi.... jeżeli odszedłes bez słowa i awantur jak piszesz to ją to boli. Obojętność jest najgorszą zemstą, więc nie reaguj i sam nie dodawaj żadnych wpisów. Szczęśliwi ludzie nie muszą pokazywać że są szczęśliwi

Gość gość
Chłoptaś by się cieszył pewnie ze smutnych postów. Wierszy o tęsknocie na jej ścianie. Nawet by na kafe nic nie pisał tylko napawał się jej bólem. Zabolało to przestań śledzić ją jak nawiedzony i daj żyć dziewczynie. Uwolniła się i jest szczęśliwa, a tobie że tak powiem chuj do tego. Właśnie bardzo często oznaką szczęśliwych ludzi jest dzielenie się tym. Skoro ty nie dałeś jej szczęścia to nie znaczy, że teraz ma siedzieć cicho jak mysz pod miotłą. Zawistny mały człowieczek, który po rozstaniu jeszcze by chciał wpływać na jej zachowania.