Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shaena

Jak prywatne przedszkole dbało o moje dziecko

Polecane posty

Gość gość
Mysle dokładnie to samo! moja corcia byla przenoszona 3 razy z miejsca na miejsce, az w koncu znalezlismy to, o co nam chodzilo. Takie czasy, ze to klient wymaga i wybiera, a uslugodawca, co sie nie podporzadkuje idzie z torbami i tyle. place wiec wymagam i kropka. nie mowiac juz o tym, ze dobro dziecka jest nadrzedne.

Gość gość
Współczuję autorce ale radzę dowiedzieć się co znaczy słowo spektrum, stad to nieporozumienie. I na przyszłość radzę używać pełnej nazwy czyli spektrum autyzmu. Dorośli ludzie a polskiego nie znają. ..

Gość gość
uważaj bo jeszcze naslą ci policję za nagrania ukryte

Gość gość
Od pierwszego postu wiedziałam, że chodzi o autyzm, przecież to oczywiste, idiotki...

Gość gość
Strach się bać, co się w tych przedszkolach dzieje, nawet prywatnych, za które płaci się słono, a jak widać nie ma to żadnego przełożenia na jakość usług. Dyrektorka nie ma zastrzeżeń, jasne, przecież siebie nie może postawić w złym świetle, jeszcze inni też zabiorą stamtąd w cholerę dzieciaki i trzeba będzie się zająć uczciwą robotą, anie na cudzych dzieciach kokosy zbijać za nic.

Gość gość
Bardzo współczuję, też mam dziecko z zaburzeniem rozwoju i wiem, jak trzeba na nie uważać, choć laikom się wydaje, że to jest chuchanie i trzymanie pod kloszem.. :-(

Gość gość
Też mam dziecko ze spectrum i zapisałam do prywatnego przedszkola. Zmienię bo chociaż monitoringu nie ma wiem że dziecko niedopilnowane

Gość gość
ja bylam zadowolona z przedszkola www.wielkaprzygoda.com :) jakbym mogla to zapisalabym swoje dziecko jeszcze raz :)

Gość gość
Weż się kobieto ogarnij co ty wypisujesz, nadopiekuńcza mamusia dzidziusia!!!!!!!!!!!!

Gość Katarzyna

U mnie z kolei był problem z dietą. Nigdzie w Krakowie jej nie respektowano. Córka ma uczulenie na laktozę i potem okazywało się że "jadła serek, albo jogurcik" W końcu zdecydowaliśmy na niepubliczne Fair Play i póki co jest bardzo dobrze. Wystarczy poinformować na początku o diecie i mam nadzieję żę tak będzie cały czas. Gdyby któraś z Was szukała to na Łokietka jest jeszcze nabór.