Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zucic palenie? moze desmoxan?

Polecane posty

Gość gość

Chce zucic palenie ale jak mam desmoxan czy pomoze?

Gość gość
tanszy jest Tabex, ten sam skłąd, podobno desmoxan i tabex są lepsze od nicorette i zwyklch plastrów z nikotyną, no ale wiadomo ze bez silnej woli ci sie nie uda, ja rzucilam bez wspomagaczy, po prostu mialam problemy finansowe i w koncu rzucilam po awanturze w domu, zamiast oplacac rachunki to kupowalam fajki od ukrainców pod dworcem :O

Gość gość
Tak ale desmoxan mam a tabex jest na recepte.wogule prubuje pale jak smok

Gość gość
Polecam Nicorix. Jest to produkt, który pomaga zwalczyć nałóg nikotynowy - blokuje receptory nikotynowe, w ten sposób likwidując ochotę na papierosa oraz zwalcza objawy odstawienia nikotyny. www.AptekaZdrowia.com.pl

Gość Martyna_aaa
Próbowałam już kilka razy rzucić palenie, desmoxan też używałam ale niestety nic z tego. Ostatnio znalazłam blog https://blogbylejpalaczki.wordpress.com/ spróbowałam i nie żałuję, bo nareszcie się udało :D

Gość gość
Po co brac takie trucizny. Ja rzucilem palenie przez zabieg Biorezonansem. Trwa 15 min. kostuja od 50 do 100 zl. Musisz zabrac peta albo zapalic przed zabiegiem i oddac pet do urzadzenia.

Wystarczy się zmobilizować i starać się mimo chęci nie wyciągać papierosa

Gość ooolejek
ja zasotosowałam na olejek z cbd i po 2 miesiącach znacznie ograniczyłam palenie, teraz nie czuję głodu, a palę tylko do kawy-bo mi po prostu smakuje ;) olejek kupilam na konopieizdrowie.pl za niewielkie pieniądze