Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Najpiekniejsze zdanie jakie uslyszalyscie od mezczyzny skier do was.

Polecane posty

Pewnie bylo tego sporo u kazdej, ale wybierzcie, to najpiekniejsze zdanie. Jestem ciekawa.

Gość gość
zaraz cie tak żerżne że nie usiądziesz tydzien na d***e :)

Gość gość
"uczę się ciebie każdego dnia"

Gość gość
Zostan moja zona:D:D

Gość gość
banalnie jestem szczesliwy, ze jestes obok, ze mna

"dzięki tobie sie znalazłem i wiem że jeśli nam nie wyjdzie to znów się zgubię" jakoś tak to szło.

Gość lawlieeet
Jestes najwspanialsza osoba na swiecie, zanim Cie poznalem bylem nikim, teraz nie wyobrazalbym sobie zycia bez Twojego smiechu, bez tych Twoich wyglupow, ja wiem,ze sie roznimy, wiem wszystko, ale i tak nie odpuszcze, jestes dla mnie wszystkim i niczym z tego czym nigdy nie chcialbym aby stala sie osoba ktora kocham. Kocham Cie, moja droga. Chcesz zostac moja dziewczyna? Zalezy mi na Tobie, juz gdy Cie zobaczylem po raz pierwszy wiedzialem, ze to jest to.- Powiedzial to do mnie na wpol po niemiecku, na wpol po polsku, nie ktore slowa z trudem zrozumialam, ale mowil wolno i juz od roku to pamietam, jego glos i spojrzenie gdy to mowil, jeszcze cos tam dopowiedzial, ale albo nie zrozumialam albo juz go wtedy nie sluchalam. :)

Gość gość
'Po tej ciąży wazysz 80 a i tak cię kocham :D ' Zawsze ważyłam 53 kg :)

Gość gość
Ja kiedyś usłyszałam od mojego profesora- promotora :" Pani x, jest pani jak trybun ludowy. Pani mąż w gwiazdach zapisany, będzie miał wielkie szczęście mając taką żonę co pani, co będzie tak motywować".

Gość gość
" Bez ciebie nie ma i mnie..."

Gość gość
Dużo tego było, na ten moment nawet nie pamiętam tych oryginalnych, którymi zachwycalam się przez dlugi czas, w żadne relacje nie wchodzilam od 4 lat, wieczność Niemniej zawsze miło mi się robi i rozklejam się jak widzę szczere wyznanie, to można poznać po facecie. Wole szczere "lubie cie" niz puste ale najpiekniejsze w skladni slowa

Gość gość
Od męża: "jestes żałosną kobietą" sam nic sobą nie prezentuje gruby łysy itd.

Gość gość
mam jak autorka wyżej, wolę mniej ale szczerzej a swoją drogą- dla was to i tak nie wielkie wzruszenie, tylko stary wyblakły obraz, gdyż macie dzieci, je kochacie bardziej i obślinione gugu znacz dla was więcej niż najpiekniejsze i najdelikatniejsze szczere wyznanie kogoś, bez kogo agugu by nawte nie było za to oczywiście zyczę wam śmierci (prosto i szczerze, doceńcie)

Gość gość
Słyszałam wiele pieknych tekstów typu ''dzieki Tobie jestem lepszym człowiekiem'', ''Nie wyobrażam sobie mojego życia bez Ciebie'' ''Chcę żebyś była moją, zoną i matką moich dzieci'' albo ''Chciałbym się zestarzeć z Tobą u boku'' Może banalne ale miło się słyszy takie teksty, niestety tylko słyszy. To są często słowa bez pokrycia. Panowie fantastycznie potrafia prawić komplementy i wyrzucać z siebie morze uczuć. Mówi się, że mężczyźnie nie porafia rozmawiać o uczuciach a ja śmiem twierdzić, że są mistrzami w sypaniu ''romantycznymi zadaniami'' w stronę kobiet. Dziewczyny nie dajcie się omamić słowami, patrzcie tylko na czyny. ;)

Gość gość
wypier/dalaj do kochanka, bo tam twoje miejsce

Gość gośćszarik
z pamietnika prostytutki...

Gość gość
spróbujmy jeszcze raz ,spróbuj mi zaufac-ale to tylko słowa

Gość GośćM
Mezczyzni czasami mowia to, co wydaje im sie ze chcemy slyszec. Fakt. Mi chodzi akurat o takie slowa szczere, z serca.

Slowa nabieraja dla nas wiekszego znaczenia, im wiecej znaczy dla nas osoba, ktora je wypowiada. . .

Gość gość
Jasne, ze nabieraja jednak jak jestesmy zakochane wierzymy w kazde slowo i nie umiemy ocenic czy jest naprawde prosto z serca tylko slepo w nie wierzymy. Te wszystkie zdania sa piekne i kazda z nas je pewnie slyszala a ja powiem jakie zdanie chcialabym uslyszec od osoby ktora kocham ''przepraszam, za moje glupie decyzje, zaluje tego i bardzo za Toba tesknie''

Gość gość
"nie wiem jak sobie poradzę, gdy znikniesz z mojego życia"

Gość gość
będziesz ze mną nieszczęśliwa-i tak jest właśnie

Gość gość
Po dwudziestu latach. "Jestem z Tobą szczęśliwy" :}. Ze wzajemnością.

Gość gość
wierzę,że jeszcze takie słowa usłyszę

Gość gość
"jesteś lepsza niż moja żona" , " miałem wiele kobiet przed Tobą ale Ty będziesz ostatnia " :) , " cudownie obciągasz, jesteś w tym najlepsza"

Gość Wieslawa z koziejdupoglowic
Przynies mi gorzalki stara ruro ino szybko ..

Gość gość
powiedzial .ze jestem cudowna i najpiekniejsza.