Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U mnie na studiach przeciętny chłopak ma ponad 180 cm ja mam 172, za wysoka ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś dobrze poczytam, dziękuje, zauważyłam że najbardziej decyduje charakter, tak myślą ludzie mądrzy a na takich ludziach mi zależy gość dziś Ty jesteś de)bilem , ja to wiem też z obserwacji, rozmów ze znajomymi, tv, gazet ( liczba mnoga) gość dziś naukowo jest udowodnione że wzrost, szczupłość każdemu dodaje urody

Gość gość
Studia to ona ma ale lansu i biznesu. Styl pisania jak dziecko. W każdym poście to samo :D nie wiem czy taki był cel ale jest to żałosne, nie śmieszne

Gość gość
gość dziś Ty jesteś debilem, liczy się jakoś a nie ilość i wiem to nie tylko z jednej gazety, mieli rację w tv trzeba nie pisać na forach bo tu jest dużo tr)oli co piszą głupoty a najlepiej to ignorować nie pisać nie czytać niech piszą sami ze sobą, podszywają się, siema

Gość gość
Najpierw patrzy się na twarz. Jak jej nie masz to ci żaden super charakter nie pomoże w utrzymaniu znajomych. Trolico. Odpowiadasz sama sobie?

Gość gość
I wiele wiele innych. Juz mi sie nie chce tego wklejac.

Gość gość
gość wczoraj gość dziś nie masz racji przeciętny MŁODY mężczyzna ma ponad 180, dlatego że średnia wieku mężczyzny w wieku 18 lat to 178 a mężczyźni rosną po 18-nastke kilka centymetrów , tak pisał lekarz w gazecie wiec na pewno ma większą wiedzę niż Ty. U mnie na studiach jest 10 chłopaków Paweł, Dominik, Mateusz mają koło 190 cm Łukasz, Michał, drugi Mateusz mają ponad 180 cm Albert ma 170 drugi Dominik, Bartek ponad 160 cm U mnie za najładniejszego chłopaka uchodzi Paweł ma koło 190 cm i Marcelina ma 175 cm , wielu ludzi mówi że są ładni. Na pewno jest taki wzrost bo się mierzyli. Ale jesteś głupia :D

Gość gość
Autorko jak Ciebie czytam to zastanawiam sie czy ty chociaz te graniczne 70 iq posiadasz