Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy składacie życzenia świąteczne swoim byłym

Polecane posty

Gość gość

lub niedoszłym partnerom (np. nie wyszło Wam) - jeżeli np. nie rozeszliście się w zgodzie, tylko pokłóceni ? czy widzicie potrzebę z czystej grzeczności złożyć życzenia (zakładajac, że nie macie normalnego kontaktu ) , czy też uważacie, że nie ma takiej potrzeby lub nie jest stosowne ?

Gość gość
zdecydowanie nie jest to ani potrzebna ani taktowne...a na dodatek dasz mu pretekst do myślenia, że nadal czujesz do niego miętę...przynajmniej ja bym tak pomyślała, jakbym dostała takie życzenia. Krótko mówiąc - miej godność i nie ośmieszaj sie.

Gość gość
daj spokoj :o

Gość gość
Nie.

Gość gośćszarik
etatowe zjeby!

Gość gość
Jak można składać życzenia komuś kto cię olał. Chore

Gość gość
Ja bym złożyła. Mniejw ięcej takie "mam nadzieję, że nie ****asz nic więcej jak swoją rękę. Zdychaj w agonii gołodupcu co nie swoim majątkiemc hciałbyś rozporządzac" :D

Gość gośćszarik
etatowy zj***e,wszystkie tresci ktore przeslalem sa wirtualne,moje konczyny Maja sie dobrze...pliki Cookie obslugiwalo 7 osob... etatowy zjeb!

Gość gość
ja nawet swoim byłym z ktorymi jestem w stosunkowo dobrych kontaktach nie skladam zadnych zyczen a co tu dopiero pisac do kogos z kim jestes poklocona...daj sobie spokoj z tym pomyslem w ogole.

Gość gość
nie składam, nie chcę mieć z nim nic do czynienia, zmarnował mi 6 lat życia, robił nadzieję na wspólna przyszłość, zawracał mi cztery litery nie myśląc o mnie poważnie. Tak więc żadnych życzeń nie wysyłam, to skończony rozdział w moim życiu i tyle.

Gość gość
Dlaczego nie? Zyczenia zwsze mozna zlozyc

Jak sama nazwa wskazuje są to ex,więc po co mam wysyłać życzenia.Cały rok mam ich w nosie a tu Święta i jejku jej jaka jestem wspaniała i nagle o nich pamiętam i pokazuję im,że jednak myślę?Żałosne.

Gość gość
Jesli czujesz potrzebe zlozenia zyczen swojej bylej to zloz.