Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choroklifa

Aborcja i dalsze zycie

Polecane posty

Gość choroklifa

Czy myslicie,ze mozna ulozyc sobie zycie z kims kto ppdrzucil Ci tabletki poronne ? Zawsze bylo ok miedzy nami i do dzisiaj jest,ale jak pomysle sobie o tym,ze cos takiego kazal mi zrobic,to nie potrafie przyjac do swiadomosci,ze on teraz chce miec dziecko ze mna,a 2 lata temu kazal mi zrobic cos takiego.. Ja tez nie jestem bez winy,moglam mu nie ulec,mylalam ze zachowa sie jak prawdziwy mezczyzna,ale pomylilam sie.. Czy myslicie,ze ten zwiazek ma sens ?

Gość gość
nie ma

Gość gość
znam kolesia co ma córkę a pozostałe 4 dzieci swoich zabił w ten sposób... dorobił się na własne życzenie raka jąder i mu wszystko wycieli ... dzieci nie chciał to jaj też niechcał ... kastrat

Gość gość
Oboje jestescie mordercami!

Gość gość
nam teżkolesia co skasował pierwsze dziecko ... drugie jakie materazto zodiakalny rak (wierzę w Boga!) ma to go informaować o tym że został "ostrżezony" i że Bóg wie i ma on morderstwo na sumieniu

Gość gość
nie rób tego

Gość Świstak trojański
Ależ róbcie to, tylko w prezerwatywie. Wg szacunków agencji pozarządowych Polki usuwają nielegalnie kilkadziesiąt tysięcy ciąż rocznie. Wynika z tego, że rozsądne zastosowanie kawałka gumy jest w stanie zapobiec zbrodni ludobójstwa. Producentom prezerwatyw należy się zbiorowy Nobel. :p

Gość choroklifa
Jako,ze nie jestem bez winy i biore pod uwage to,ze dobrze nam sie uklada,mimo ze moj partner dalej mam wrazenie nie dorosl jeszcze do pewnych spraw to obawiam sie czy w przyszlosci mu kiedys tego nie bede wypominac. W pewnym sensie zapomnialam juz o tym co wydarzylo sie 2 lata temu. Natomiast dzis mam swiadomosc,ze czuj***ardzo silnie instynkt macierzynski i gleboko zastanawiam sie nad zyciem i jego kolejnym etapem. Bo dzis wiem,ze chce miec dziecko i zalozyc rodzine,pytanie tylko czy z tym wlasnie mezczyzna..Wiem,ze jestem zdrowa,ale nie wiem czy dalej jestem plodna ( boje sie zrobic te badania,bo boje sie uslyszec tego, czego bym nie chciala ) a jesli okazalo by sie, ze jednak nie, to wiem ze z tym mezczyzna bym nie byla

Gość gość
nie ma sensu, jeżeli ktoś cie kocha to kocha ciebie i nowo poczęte życie w tobie, kocha was, dlatego powinny rodzic się dzieci z miłości chciane i kochane,jak może mężczyzna robić kobiecie dziecko dla laby, a potem usuwać jak mnie taki mężczyzna nie kocha, to po co na mnie wchodzi a po tem do grzechu namawia, 5 przykazanie nie zabijaj! bo która kobieta oddaje się facetowi bez miłości, chyba prostytutka.