Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o długoletnich kochankach żonatych facetów?

Polecane posty

Gość gość
Nie ma żadnych przeszkód do rozwodu. Niby co, dziecko? Depresja zony? Wszystko to są wymówki. A jak któraś w to wierzy to naprawdę jej współczuję głupoty. Faceci was pięknie bałamucą.

Gość gość
a pomyślcie zatem ile warte są dla takich mężczyzn ich żony skoro je zdradzają z innymi kobietami ? raczej niewiele.... zdradzający mężczyzna nie ma szacunku ani dla zony ( bo gdyby naprawdę się zakochał najpierw by się rozwiódł i dał żonie szansę by mogła ułożyć sobie życie z kimś kto ją naprawdę pokocha ) ani dla kochanki ( bo nie zwodziłby jej latami tylko odszedł nim żadna ze stron jeszcze nie zaangażowała się )

Gość gość
gość dziś To ty tak sadzisz ze kochanka nie ma rzadnej wartosciusmiech.gif w realu jest inaczej. Zona w pewnym momebcie jest odrzucana i emocjonalnie i fizycznie przez meza. X W którym momencie jest odrzucana kochanka? W czasie świąt? Imprez? A może kiedy facet udaje że jej nie zna jak spotka na ulicy. I faceci śpią z żonami, mają dwa worki na sperme.

Gość gość
Zapchaj dziura co to takiego? :-) rozumiem kobieta ktora sypia z mezczyzna. Rozrzalona zona pozucona emocjonalnie i fizycznie inteligencja tez słaba ... masz wysoki zaslub slow jak na menelke.inaczej nie umiem ani nie chce cie okreslac.

Gość gość
Lepiej dotknoc, sprawdzic, poczuc niz zalowac ze tego nie zrobilo.

Gość gość
gość dziś Zapchaj dziura co to takiego? usmiech.gif rozumiem kobieta ktora sypia z mezczyzna. Rozrzalona zona pozucona emocjonalnie i fizycznie inteligencja tez słaba ... masz wysoki zaslub slow jak na menelke.inaczej nie umiem ani nie chce cie okreslac. x lola:D nie wiesz co to jest zapchaj dziura? to stań przed lustro i spojrz w nie x uwazasz ze zona jest zawsze winna, bo tak powiedzial twoj kochanek? x wyobraz sobie taka sytuacje, ze to wlasnie zona nie chce miec nic z nim wspolnego poza dzieckiem, dziecmi dobrze wie, ze jej szanowny malzonek jest koorfa i zadna napotkana kobieta nie pogardzi x kochanki sa takie biedne, skrzywdzone przez innych mezczyzn i tylko on jedyny potrafi je pocieszyc, zrozumiec, przytulic :D

Gość gość
Kur Wa! Tego się czytać nie da, wszystkie jesteście nienormalne! Obrażacie się, wyzywacie ..a mężuś dalej ***** (raz ciebie raz ja!) Wy jesteście G Ł U P i E wszystkie.

Gość gość
Żona i kochanka jest workiem na sperme i zapchajdziurą @ kretynki. Juz się rozkraczac rozklapiochy wasz pan nadchodzi :-D

Gość gość
akurat jestem mezczyzna, nigdy nie zdradzilem zony nie mialem kochanki nie interesowaly mnie inne kobiety przed slubem i po nim :D zajrzalem na ten watek zeby zobaczyc jak kochanki i zony obrzucaja sie lajnem :D i jak widac sie nie pomylilem :D

Gość gość
Prawda stara jak świat:Jesli facetowi jest zle w związku to się rozwodzi i ma status rozwiedziony,jesli jest żonaty ,mieszka razem z rodzina a szuka kochanki/ek to zwykły sk****el i dno moralne ,nie ma co się z nim puszczać ani nie ma co zazdrościć jego zonie-coraz więcej jest takich co podrywają z obrączką na palcu-kto się na takich nabiera?odpowiedz jest prosta.

Gość gość
kochanka to bezpłatna dzi'wka, która nadstawia du'py na każde skinienie kochanka, swojego pana, wprost czeka cierpliwie i z utęsknieniem, by mu się nastawić. Trudno wyobrazić sobie większe poniżenie i upokorzenie dla kobiety.

Gość gość
Facet który ma żonę i kochanki nie szanuje ani zony,ani kochanki ani sam siebie -nie da szczęścia nikomu-ani zonie nie dal,ani dzieciom (dzieci wyczuwają najlepiej nienajlepsza atmosferę w domu)ani kochance ,są tez nie jest tak naprawde szczęśliwy bo targają nim wyrzuty sumienia .Jak zdobywają tak naiwne kobiety które później zostają ich kochankami to panowie powinni się wypowiedzieć,ja nie mam pojecia .

Gość gość
14;55,racja ale głupie nie rozumieją tego ,niektóre widocznie lubią jak się nimi pomiata .Kobieta która próbuj rozbic cudza rodzinę to najgorsze s****wo ,sama siebie tez nie szanuje .Faceci to świnie ,a jak potem obmawiaja po zakończonym romansie to glowa boli,nieraz słyszałam w pracy jak opowiadali o stazystkach z którymi romansowali-wlos się jeży na glowie.

Gość gość
Ale prymitywne tępe dzidy tu piszą. Miałam coś powiedzieć w tym temacie, ale się rozmyśliłam.Nie ma do kogo i z kim dyskutować.Szczekajcie sobie dalej, na zdrowie.

Gość gość
czesto chodzi o kase.

Gość gość
nie ta to inna.

Gość gość
Niektóre małżeństwa żyją w układzie tylko dla dzieci. Ja jestem jego drugą kochanką. W pierwszej zakochał się i prawie rozwiódł dla niej. Nie wyszło im byłam wtedy dla niego tylko przyjaciółką, której się zwierzał. Skończyło się w łóżku i od tego zaczęło się na dobre. Chciałam to zakończyć, ale nie potrafię. Nigdy nie spotkałam faceta, który by tak potrafi pieścić i zadowalać mnie. Nie potrafię się uwolnić i nawet nie chcę. Kiedy wiem, że ma przyjechać na samą myśl mam dreszcze na całym ciele. Nie wiem co on mi zrobił, ale tak mnie rozbudził seksualnie, że wariuję przy nim. Minęło dwa lata i chcę żeby trwało jak najdłużej. Nie mam wyrzutów sumienia bo jego żona zdradziła go.

Gość gość
Jak juz druga kochanka będzie i trzecia. Ciebie tez zostawi bo jesteś tylko plastrem na dupę.

Gość gość
Nie zostawi mnie bo ja nie mam nic przeciwko, że on jest bi. Kiedy jego żona się o tym dowiedziała, że ją zdradzał od lat z facetem zdradziła go w akcie zemsty. Jestem dla niego jedyną kobietą przy której jest w pełni sobą. Odkąd poznał mnie nie zadaje się już z facetami.

Gość gość
Naiwne krowy

Gość gość
Dziffki, ot co!