Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 23 a matka zabrania mi pić piwa

Polecane posty

Gość gość

moja matka zwariowała kupiłem sobie piwo a ona mi awanture o to zrobiła :O mam 23 lata więc mi wolno a ona ma jakiś problem

Gość gość
wypiłem piwo bo byłem na pizzy z kumplami :O a ona zaraz drze mordę :O

Gość gość
jak bedziesz mial swoje mieszkanie to wstaw sobie nawet cysterne do pokoju,poki mieszkasz u rodzicow,dostosowuj sie do wymogow;-)

Gość gość
pij piwo ile chcesz matka nie może co nic zrobić tak naprawdę jesteś pełnoletni wiec nie przejmuj się. A co do gościa powyżej matka może pierdolić farmazony ale zabronić nie może :D

Gość prawictwo pospolite 152
kopnij matkę w duppee

Gość gość
moja też mi zabrania mam 25 lat ona potrafi do mnie zadzwonić do mojego mieszkania i drzeć mordę o jedno piwo ale jak dostała ode mnie zgrzewkę to zmieniła zdanie :D:D

Gość gość
jacy odwazni w pisaniu na forum:Dnieudaczniki nie dosc,ze co 2 zyje na garnuszku rodzicow,to jeszcze warunki moze bedzie stawiac?A won mieszkac pod most.Odpowiedzialny czlowiek zarabia na siebie i doklada do budzetu.Ja bym darmozjada nie trzymala w domu,ktory caly dzien siedzi na kompie i zre tylko:-O

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa dziś ja i tak mam w d***e głeboko te reguły mam 23 lata nikt mi nie bedzie mówił co mam robić

Gość gość
gość dziś mylisz się . zarabiam na siebie a piwo kupiłem za swoja zarobioną kase . A że matka drze o to mordę to już nie moja wina . :)

Gość gość
Bezczelne to i durne. Chce rządzić matka w jej własnym domu. Ani to dorosłe ani dziecko, takie coś do kop/niecia w doope.

Gość gość
Umiesz czytać człowieku?! Ona dzwoniła do MOJEGO mieszkania ja u niej nie mieszkam!!!!

Gość gość
Od piwa to się głowa kiwa. Ja pije tylko za swoje.

Gość gość
Jak zarabiasz na siebie, to dlaczego siedzisz u matki? A dopóki siedzisz, to ją szanuj. Dorosły i dojrzały człowiek nie narzeka na matkę. Tak robią tylko rozkapryszone i niewychowane dzieciaki.

Gość gość
Dla wszystkich którzy myślą że żyję na garnuszku mamy .Otóż nie mieszkam sam w mieszkaniu . Z rodzicami nie mieszkam już 2 lata.

Gość gość
gość dziś nie siedzę u niej już 2 lata . Mieszkam sam. Naucz się wreszcie czytać

Gość gość
a dzwoniła bo z głosu mojego poznała że jestem lekko wstawiony :)

Gość gość
To masz nadopiekuńczą psychomatkę. Znam ten ból.

Gość gość
Ja tez z matka nie mieszkam a ona i tak bez przerwy sie czepia o piwo jak przyjdzie do mnie do domu to zawsze niby czuje nawet kiedy nic nie piłam tez. A na imprezie rodzinnej wszystkim nalała szampana mi sok a mam 25 lat

Gość gość
no.. kiedyś zadzwoniła do mnie żebym nie siedziała za duzo na komputerze.. chore,, s\żyje sam mieszkam sam a ona stawia mi jeszcze granice:O

Gość gość
Mnie matka na tyle w*****ala tymi gadkami o piciu ze przestalam pic i chodzić na imprezy. Doprowadziła mnie do tego że miałam wyrzuty sumienia ze pije to piwo bo skoro ona tak się awanturuje to juz mi się wbiło do glowy ze to cos złego.

Gość gość
Spier/dalaj de/bilu. Nudzisz się to zajmij się robota. Psychol i troll

Gość gość
Pracuję a piwko wypijew owlnym czasie ale spoko ty wiesz lepiej . No geniusz k***a no ...:D