Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IIIga

Wiem że jestem dziwna i nie przeszkadza mi to.Boję się tylko o własną orientację

Polecane posty

Gość IIIga

Mam 21 lat i niedawno podjęłam pracę w salonie kosmetycznym gdzie zostałam skierowana z PUP a nie mogłam odmówić bo kolejna odmowa oznaczałaby wykreślenie mnie ze statusu bezrobotnej więc nie miałam wyjścia. Najpierw nienawidziłam tej pracy bo musiałam być babom nogi. Czułam się jak jakaś niewolnica gdy one siedziały rozwalone na fotelu a ja klęczałam myjąc im stopy i robiąc pedicure. W domu po skończonej pracy miałam często fantazje erotyczne z pogranicza sado-maso, że naprawdę jestem niewolnicą, że muszę dodatkowo całować ich stopy, ssać palce, lizać pięty, itd. Taki stan trwa do dzisiaj i zmieniło się tylko to, że w pracy zaczynam być podniecona. Trochę mnie to martwi bo nigdy nie postrzegałam siebie jako lesbijki. Tymczasem wszystkie moje fantazje odkąd podjęłam tam zatrudnienie dotyczą właśnie kobiet. Boję się, że zmieniam się w lesbijką. Któraś też tak miała?

Gość gość
ale głupie PROWO idiotyzm!

Gość gość
Ja mam różne fantazje z kobietami też ale nóg im nigdy nie lizałam błeeee

Moim zdaniem to chore że tak uważasz o kobiecych częściach ciała, bowiem każda kobieta która ma wrodzoną miłość do piękna będzie doceniać i szanować to co piękne u innych kobiet. U ciebie występuje swoisty dualizm tych uczuć, ale że to prowokacja to być może ktoś na świecie tak ma.

Gość gość
Zanim podjęłamś tam pracę to miałaś takie fantazje?