Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona89

MÓJ MĄŻ ZA DUŻO PIJE

Polecane posty

Gość zona89

jestem rok po ślubie........po zamieszkaniu z moim mężem okazało się że nadużywa alkoholu.... znika niby do sklepu albo do kumpli a wraca kompletnie zalany średnio dwa- trzy razy w tygodniu.....straszyłam że odejdę ale to pomaga tylko na kilka dni w weekend jest powtórka. nie mam już sił co mam robić? proszę o pomoc

Gość gość
A przed ślubem nie pił?

Gość gość
nie mam męża a ja będę ieć (w co wątpie) napewno nigdy nie będzie to pijak (alkoholik)

Gość gość
Właściwie należy tobie współczuć gdyż nie widzę szansy na to by mąż przestał pić ale cuda się zarzają.

Gość  Mysiasysia
fefioif

Gość gośćZona89
Przed slubem mniej. Myslalam ze to tak pije bo okazja jest. Kiedys powiedzial mi ze w lozku sie nie staram i dlatego pije bo on ma fantazje a ja nie wiec zmienilam sie. Zaczelam masturbowac sie dla niego,uprawiac anal z polykiem,kulki gejszy,seks w miejscach publicznych lub szybki numerek jak goscie sa w pokoju to niby ze maz pomaga z piwnicy ciasto przyniesc a mnie zerznie tam,pozwolilam zerznac sie butelka w oby dwie dziurki 0,7l. Nawet chce dla niego o******** innemu a on pije. Chyba bede musiala przecierpiec to bo przeciez mu sie nalezy jako mezowi. Wiem ze to moja wina bo niejednokrotnie biegam mu po piwo czy wodke.

Gość gość
13:32 obys sobie nie musiala pluc w ryj ta swoja pewnoscia. Bo to tak jakby stwierdzic ze na pewno nie bede miala meza ktory bedzie chory na raka. Alkoholizm jest tez choroba!

Gość ZONA89
dzieliła nas odległość 200 km więc jak przyjeżdżał to nie pił, czasami przez telefon go wyczułam ale się wypierał

Gość gość
Alkoholizm to nie choroba. To wymówka dla nieudaczników. Jak się nie chce, to się nie pije, proste. Kto wymyślił, że alkoholizm to choroba.

Gość zona89
może faktycznie powinnam od niego odejść i zacząć życie od nowa.... mam 27 lat dopiero...najgorsze jest to że bardzo go kocham i boję się samotności :(

Gość zona89
co mam robić????? proszę pomóżcie

Gość gość
Duzo zarabia? Jak duzo to nieodchodz od niego.mozesz tez kochanka znalezc sobie.

Gość zona89
tu nie chodzi o pieniądze.....

Gość gość
Dałabym mu alternatywe albo alkohol albo ja chociaż uważam że on i tak nie przestanie pić i chyba lepiej byś odeszła bo zniszczy życie tobie a pewnie i twoim dzieciom lepiej teraz bo czas nie działa na twoją korzyść.

Gość zona89
i z tego wszystkiego dostałam srake ostatnio nawaliłam do zlewu i ufajdałam całą ściane!

Gość zona89
wszystko przez teee d**y

Gość zona89
gośćZona89 dziś podszyw!!!

Gość gość
zawsze bedzie mial wymowki do picia,nie marnuj sobie zycia i nie zyj zludzeniami,bo wnet ci najlepsze lata mina w ciaglym czekaniu na cud,stresie i klamstwach.Lepiej pomeczyc sie tydzien,dwa od chorej milosci,niz cale zycie.

Gość zona89
chyba tak trzeba zrobić...dziękuję

Gość gośćZona89
Ja nie jestem podszywem zadnym ino ty. Ty podszywie,ty jeden,ty. No i robilam wszystko dla niego a on dalej pil i nawet z moja przyjaciolka pil a potem niewiem czy czasem nie zwalil jej. Bo ona powiedziala ze do niczego nie doszlo a napewno niebylo anala ale on mial gowno na penisie wiec sama niewiem czy sie zesral ze strachu czy co ale ona miala na ustach tez to chyba walil ja?

Gość zona89
zesrałam się w gacie właśnie

Gość gość
podszywa za podszywami :P

Gość gość
gośćZona89 dziś ale masz fantazje :D :D :D

Gość gość
Zona89 czy juz jestes wolna? Moglbym ci pomoc,podtrzymac na duchu i otoczyc miloscia nie tylko ta fizyczna ;)