Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psuj,naj,smof,bledny

Polecane posty

Gość gość
nasz Ty Roxanne . będzie dym :D

Gość pijana prostytutka
Imp kolejna wytłumaczenie z d**y: nie bijasz się o naj-lepszych, bo cię nie naj-lepsi nie chcą i zdaje się już to powiedzieli.. x A wybaczyłam Ci, bo napisałaś w poprzednim poście, że tego chcesz :) Bardzo mi się spodobała ta prośba, reszta już nieistotna. Pamiętaj: to nie ja szukam zaczepki, tylko ty. Ty obrażasz , docinasz i wywołujesz mnie. Nie wywołuj mnie więcej i nie obrażaj, bo kolejny raz to zrobiłaś pokazując swoje 'kulturę'. :D 🖐️

Gość gość
Psuj wracaj i opowiadaj o sobie :classic_cool:

Gość Czwarteimperium
Wiedziałam, że odpisze. :D Aaauć jak to wszystko co piszesz boli. :( Dobrze, że jak zapowiedziałaś raczej już zaczepiała mnie nie bedziesz, bo psychicznie i emocjonalnie bym tego nie udźwignela. :( Miszczu cietej riposty. :classic_cool: Miłych urojeń. ;) P.S. Psuj nie ma już w avku pośladków. 😭 To jest ku...tragedia. :classic_cool:

Gość gość
pijana prostytutko, przeciez ty sie sama obrazasz zgadnij w jaki sposob "intelektualistko" :D

Gość gość
gość wczoraj kto jest prostytutką?  Imperium która podawała się za komendanta??? Z nudów niźle jej otjepało. Zacznij robić mężowi szalik  www Imperium nie była prostytutką ani komendantem ciemnoto :-D A Ty skonczyłaś juz robić szaliki? :-D Bo ja tez chce trzy sztuki :-)

Gość gość
Temat o facetach to ma być

Psuj jest w porządku, lubie takich zboczuszkow:P Najszybszy..nie mam zdania, bo co można stwierdzić po wymianie pary postów zalewie. Dystans ma. to fakt. Smof, On już wie co o nim myślę.;)🖐️ Błędny za poczucie humoru ma wielkiego plusa..:D Zimny jest bardzo w porządku- klapsy za pomylnie go z Błędnym wiszą w powietrzu...czekam:D kogoś pominęłam?

Gość gość
Chchciałaś chyba powiedzieć"solidarność" jajników.Takową nie istnieje a już na kafe gdzie połowa to d***** z Odlotów i zdradzajace mężów harpie wstyd nawet być solidarną z tym motłochem.

och przepraszam to wszystko przez tą politykę:( Solidarność musi być, bo wojna płci byłaby nierówna. A Ty musisz tak obrażać?:(

Gość Czwarteimperium
Siorrrra...wojne jajników to ja mam w sobie, bo od paru dni seksualnie jestem nie-styrana i zaraz kogoś zgwałce. Z kobiet na Kafe tylko dwie mnie cholernie pociągają, wiec faktycznie skupmy sie na meskich pośladkach. ;)

Gość gość
Suwerenność :D A mi wytknela literówkę :D

Gość CzwarteImperium
Kusza, bo my z tłumem, zawsze z tłumem. ;)

Gość gość
Psuj-stary onanista posługujący się , zgodnie ze swoja"inteligencją u inteligencją swoich rozmówczyń "pismem obrazkowym-gifami Naj-znudzony, zblazowany wszędobylski pozer Smof- prawdopodobnie pijak, tak aseksualny jak miś o małym rozumku Błędny- błędy i wypaczenia ero sprawiają że ktoś taki w ogóle jest tu brany za interesujące kalesony

Gość gość
Celna uwaga Kuszy :D

wewnętrzna walka jajników to jest dopiero szał Siostra:) poczekaj, do Mikołaja nie daleko to Ci taką lage sprawi, że seks będzie ostatnim o czym pomyslisz:P

A Kusza jak za zawsze , z własnym zdaniem, Cieszę się, ze uważasz się za najmądrzejsza😘:)

Gość CzwarteImperium
Ja chwale zawsze mezczyzn na Kafe, bo oni są tacy, tacy...facetowaci. :classic_cool: :P uuu, czuje sie jak jakaś sexi flexi z odjechanym tematem "Poflirtujemy w płatkach śniegu?" :D

To są jedynie wnioski z moich obserwacji. Śmiało, sama możesz napisać co o mnie sądzisz bo mam wrażenie, że mnie omijasz szerokim łukiem Kuszo ;)

Gość gość
wachlarz,w sopocie śnieg pada?

Gość gość
Obnażanie hipokryzji ciąg dalszy. Otóż samansraka oskarżyła o coś kogoś według swojego widzimisie i dla kaprysu. Na wszelkie próby rozmowy wyjaśniające daną sytuacje udała głupią gimbuske nie potrafiącą podać nawet motywu czyjegoś działania. Ale wiekszość udaje, że nie widzi scen powyżej. Oberwała słusznie i należy dodać że jest zakłamaną suką i dnem moralnym czytając jej wypociny w oparach kutаsów, ciр, spermy, szamba. Warto też dodać, że nawet zawodowe prostytutki są mniej rozwiązłe niż samasraka.:D

Kuszo wysmialas to, ze napisalam zdanie o ww. panach a wczoraj pisałaś co myślisz o kobietach. Widzisz różnicę? bo ja nie.

Gość Running man
A może to napięcie przedmiesiączkowe? :p