Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Nie moge w sobie tego trzymac.

Polecane posty

Po prostu miotaja mna dzis takie emocje wzgledem Ciebie. Ogarnąl mnie dzisiaj taki przyplyw milosci. Nie wiem, to co przed chwila czulam bylo tak dziwne i byles mi w myslach tak bardzo bliski. Czulam milosc i troske o Ciebie i tak bardzo w tamtym momencie chcialam zeby wszystko sie u Ciebie ukladalo.Tak bardzo chce Twojego dobra i szczescia. Skad sie to we mnie nagle wzielo? Modlilam sie ostatnio za Ciebie i w naszej sprawie, moze stad te uczucia, taki przyplyw... Moze naprawde mimo tych kilku sprzecznosc***asujemy do siebie niemal idealnie. Nie sadzilam ze bede czula kiedykolwiek cos takiego. Nie wiem co Ty w sobie masz i co ze mna zrobiles...

Gość gość
Czego się narajałaś dziewczyno?!!

Gość gość
sprzeczności? jakich?

Nie narajalam sie :) ja sie naprawde zakochalam. Uczucia zawladnely mna calkowicie. To jest az straszne. Nie wiedzialam co to jest milosc, teraz juz wiem i to jest naprawde dziwne uczucie. To jak szalenstwo, nje jestes w stanie przewidziec co sie zaraz wydarzy, i czy dana emocja w jakims momencie nie przewazy a Ty zrobisz rzecz, ktorej sam bys sie nie spodziewal...