Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić żeby zapomnieć...

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, chcę zapomnieć o pewnym facecie. Oboje się kochamy ale niestety nie możemy byc razem (nie bede pisac dlaczego, więc o to nie pytajcie). Co robić żeby zapełnić sobie jakoś czas i myśli, czym się zająć? :( Bo jak na razie co bym nie zaczęła robić to rezygnuje z tego tak szybko jak tylko zaczynam :( Nie potrafie myslec o niczym innym tylko o nim :( Dajcie jakies rady, napiszczcie co u Was sie sprawdza/sprawdzalo... Co takiego mozna robic zeby pochlonelo, zaangażowało czlowieka na tyle, zeby przestal sie on skupiac na tym od czego chce uciec...

Gość gość
Jest mi zle samej ze soba, czuje sie nic niewarta bo zamiast szukac innych zajec ktore oderwalyby mnie od tego, to ciagle siedze przy telefonie sprawdzajac czy nie napisal. Ciagle rozmyslam i rozgrzebuje nasze spotkania, rozmowy. Czuje sie zalosma ze sie tak od niego uzaleznilam ze teraz nie jestem w stanie zajac sie niczym innym :(

Gość gość
twoje zachowanie jest typowe. to z czasem minie. najpierw będzie boleć w końcu piec, potem tylko lekko kłuć aż pewnego dnia sie obudzisz by stwierdzić; mam na ciebie wy...ne jak to dzisiejsza młodziez powiada

Gość gość
Dużo minęło? Macie kontakt? Ja mam to samo tylko z kobietą i po wielu miesiącach jest trochę lepiej

Gość gość
Ok, moze ktoregos dnia tak bedzie, oby. Ale jak przetrwac ten najtrudniejszy okres kiedy caly czas siedzi sie w tym uzaleznieniu? Ja nawet glupiej ksiazki nie potrafie czytac, nic mnie kompletnie nie interesuje bo mysli o nim przeslaniaja mi wszystko :( Nawet na spacer z kumpelami nie ide bo nie mam nastroju.

Gość gość
Niestety to dosc swieza sprawa, ale rozstania jako takiego nie bylo, nie spotkalismy sie i nie powiedzielismy sobie ze od dzisiaj koniec. Po prostu oboje wiemy ze musimy to skonczyc, czas leci a kiedys trzeba ten poczatek konca rozpoczac...

nadal nie wiem, dlaczego nie możecie być razem. żonaty? ksiądz? gej? kosmita?

Gość gość
ja tez

Gość gość
nie mozemy byc razem z powodu duzej roznicy wieku.

Gość gość
musisz najpierw świadomie "wymazać" tę osobę z rejestru, zanegować ją. Jest to stosunkowo łatwe, jeżeli porzucisz nadzieje i zrozumiesz, że dajesz najpiękniejsze co masz osobie, która ma to totalnie w dooopie. Dopóki nie zrozumiesz tego, dopóty będzie problem ze skutecznym zapominaniem. http://f.kafeteria.pl/temat/f4/autoterapia-na-nieszczesliwa-milosc-p_6396674

Gość gość
Spotkaj sie z nim i wyjasnij wszystko :)