Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy z waszego doswiadczenia faceci kochają kobiety ktore im nadskakują ??

Polecane posty

Gość gość

czy wg was to prawda ,ze za takimi kobietami mezczyzni tesknią i z takimi chca byc?? mam kolezanke ,ktora jak ma faceta to tak kolo niego skacze ,że facet ma jak król..gotuje mu pysznne obiadki..schlebia i prawi komplementy..ciągle robi wszystko pod niego..jesli on ma jakąs pasje to ona natychmiast robi to samo i chce robic wszystko to co on..nawet to czego wczesniej nie znosila.. jak ona do niej przyjezdza to ona od rana wstaje wczesniej i robi mu pyszne sniadanko,potem pyszny obiadek..szybko piecze dla niego placek(wymysla jakies wypasione placki)... i ja jej mowie ,zeby tak nie skakala kolo faceta bo to jest za mdłe i sie znudzi.. a ona na to ,że jej facet uwielbia wlasnie to w niej i powiedziala mu o tym ze podobno faceci kochaja zołzy..on zaprzeczyl i powiedzial ,że on jest inny bo on uwielbia wlasnie takie opiekuncze kobiety jak ona.. ona w restauracjach nigdy nie pozwala mu placic..pokazuje jaka to niezalezna i podnieca sie ze ten facet ją chwali za to jaka jest i ze nie spotkal jeszcze takiego ideału ,który nawet placic za siebie chce.... czy wy tez takie jestescie dla facetów?od poczatku znajomosci mu nadskakujecie?czy z wlasnego doswiadczenia uwazacie ,ze faceci to lubią?

Kiedyś też byłam taka nadskakująca, ale potem facet tego nie docenia i traktuje kobietę jak służącą.

Gość gość
zakochała się w nim i dba o niego gorej jeśli jakiś zazdrosy flaczek się przypałęta i będzie chciał ja dla siebe a głupia się da ... wtedy wiadomo że naiwna sługuska nie zakochana

Gość gość
HEHE

Gość gość
Takie nadskakujące są świetne w łóżku. Wszystko zrobią żeby zadowolić faceta.

Gość gość
typowa huba/jemioła nie znoszę tego typu kobiet :o

Gość gość
żaden człowiek nie lubi bluszczu, obie płcie wolą zabiegać o miłość