Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzna i dziwna reakcja

Polecane posty

Gość gość

Moj znajomy z pracy, jest dobrym facetem ale.... duze ale nierozumiem go. Pracujemy na codzien, widujemy sie jak nie ma rzadnych mezczyzn w poblizu jest slodki, pomocny , zartobliwy, kilka razy zainteresowalam sie mezczyzna spotyklalismy sie wiadomo chcialo sie cos budowac a jestem samotna, niestety zawsze zainteresowanie innym facetem konczy sie innym zachowaniem wlasnie tego znajomego z pracy od tak zobaczyl mnie z innym i zaczol sie dziwnie zachowywac, byc nie mily, uszczypliwy. Przyczepiac sie o rozne rzeczy. Gdy przestalam sie spotykac z tamtym facetem. Teraz jest wporzadku zartujemy, rozmawiamy normalnie pracujemy. Potem znow poznalam mezczyzne oczywuscie spotykalam sie ukradkiem i kolega nic o tym nie wiedzial. Raz zobaczyl jak rozmawiam z nim na korytarzu. Czesto na kawie. I znow to samo przestal byc mily za to zaczol byc przyczepialski. Hmm i nie wiadomo o co jemu chodzi, ma dziewczyne a ja tylko kolezanka jestem wiec nie rozumiem czemu takie fochy robi.

Gość gość
a ja nie rozumiem dlaczego się tym przejmujesz, jak sie foszy to olewaj i tyle

Gość gość
Nierozumiem dla czego te gochy ma za kazdym razem gdy z mezczyzna innym mam blizsze relacje...

Gość gość
może jest narcyzem i lubi być w centrum zainteresowania, naprawde nie rozumiem skąd u Ciebie takie dylematy, wtedy kiedy nie potrafi się zachować nie zwracasz na niego uwagi i tyle

Gość gość
A ty masz plan obskoczyc wszystkich facetow w firmie?

Gość gość
Tego nie mam w planie:-) nie wiem co jemu siedzi w glowie. Jest kolega z pracy i ma dziewczyne ja jestem wolna i moge rozmawiac i spotykac sie z kim chce.