Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemnastolatka1818

Niechęć do seksu

Polecane posty

Gość osiemnastolatka1818

Witajcie :), mam 18 lat, a mój chłopak 23. Jestesmy w związku 1,5 roku i przez ok. roku pieścimy się oralnie i dłońmi. Problem polega na tym że nie czuję chęci do seksu. Trwa to ok pól roku już. Chłopak nie potrafi mnie zaspokoić, prawie wcale nie odczuwam żadnej przyjemności. Gdy już się zabiera za, to czekam wyłacznie kiedy skonczy albo sama go zbywam,że teraz ja się zajmę nim. Moj chłopak pragnie się ze mną kochać, lecz moje nastawienie jest tak negatywne,że odwlekam too w nieskończoność. Sama doprowadzam się w minutę, nawet nie. Próbowałam mu pokazywać co i jak, jego dotyk mnie łaskocze i drażni. Z dnia na dzien coraz ardziej sie klocimy i go odpycham , pomozcie :( Dodam że pochodzę z rozbitej rodziny (w wieku 2 lat ojciec odszedł od nas) , bylam bardzo niesmiała i byc moze cos mogło wpłynac na moja psychike, nie wiem :( W czym może tkwic problem? Widze że facet sie stara i równiez jest zawiedziony że jak zwykle nici...

Gość gość
Wydaje mi się że twoja sytuacja rodzinna nie ma tutaj znaczenia,a problem leży chyba w twojej psychice,skoro miewasz orgazm podczas masturbacji to z tobą jest raczej wszystko w porządku,od jak dawna się masturbujesz i jak często. Alina.

Gość osiemnaście1818
Mam przebłyski pierwszego "smyrania" że tak powiem w przedszkolu ale to wiadomo, dziecko poznaje własną seksualność, nie trwało to długo góra pare razy, w gimnazjum od 2 zaczęłam ponownie lecz tak z 2 razy moze góra na tydzien i tak jest do teraz, ponieważ jak wspomniałam wczesniej facet mnie nie zaspokaja a jestem świadoma ,że mozna się do tego mocno przyzwyczaić

Gość gość
Nie wydaje mi się aby skutki masturbacji miały jakieś niepożądane uboczne skutki,dzięki niej doskonale poznałaś własne ciało i odczucia,potrzeby,jestem dużo starsza od ciebie(mężatka)mam udane pożycie a mimo wszystko czasem się masturbuję. A może u ciebie jest to po prostu obawa przed ciążą? Alina

Gość gość
Oczywiście, obawiam się ciąży ale nie w znaczeniu dziecko itd...jakbym zaliczyła "wpadke" wychowałabym je jaknajlepiej bym potrafiła, nie chce żeby moje dziecko w dzieciństwie jesli by nam nie wyszło a wyszlaby niechciana ciąża, przechodziło to samo co ja, ponieważ cieżko jest byc wychowywanym przez jednego rodzica ( skutki materialne, psychiczne). Mam duży uraz do ojca, z którym nie nawiazywałam ani on kontaktów. nawet sie nie starał.

Gość gość
Chłopak mnie z początku bardzo drażnił jeśli chodzi o jakiekolwiek zblizenia - był niedojrzały, potrafil mi wykrzyczec do ucha "syfek", po czym wydusic bez zgody pryszcza z moich pleców. naszczęście to juz minęło. gdy nawet troche sie podniece powie lub zrobi jakis ruch że momentalnie jestem sucha , ale i be tego jak przychodzi co do czego nie mam ochoty

Gość gość
Więc,czy zastanawiałaś nad swoją orientacją seksualną?pytam całkiem poważnie bo,jednak kobiety najlepiej wiedzą czego potrzebują. A podczas zabaw ze sobą o czym myślisz,bo to może być bardzo istotne. Alina

Gość gość
Pociągają mnie mężczyźni/faceci od małego :) Nigdy nie zwracałam uwagi na inne kobiety czy koleżanki, podieciłam się raz jesli chodzi o kobiety ogladając mansturbacje jakies laski na necie , tak mnie nic w kobietach nie podnieca. :) Sama..hmm :) najczęściej że ktoś mnie że tak powiem obserwuje :) podczas mansturbacji nie mysle o moim facecie , tak raczej bym nie doszła :/

Gość Marie33333
A moze to Twoj facet Cie nie podnieca????