Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiamk23

Rozstępy na piersiach a laser frakcyjny ciąża

Polecane posty

Hej dziewczynki:) Przeszukałam chyba cały internet ale nigdzie nie znalazłam satysfakcjonujących informacji . Chodzi o to ze jestem w 9 miesiącu ciąży , niedługi poród , synek będzie na świecie ale zostanie mi po nim duży ślad na ciele szczególnie piersiach w postaci okropnych prawie ze czarnych rozstępów . Wiem ze kiedyś zbledną ale jednak bedą widoczne , Strasznie się ich wstydzę :( moge pomarzyć o założeniu choć malutkiego dekoltu , same wiecie ze to złe wpływa na nasza samoocenę :( Czy któraś z Was robiła laser frakcyjny na usuwanie rozstępów ? Czy faktycznie to pomaga i jaki jest jest koszt?

Dodam jeszcze ze od 2 miesiąca ciąży smarowałam się i bio orłem i mustella - generalnie nie są to najtańsze preparaty ale nic nie pomogły:( rozstępy i tak się pojawiły w ok 6 miesiącu , są bardzo ciemne , zajęły całe piersi:( na razie nie są głębokiewiec czy po ciąży laser jest w stanie choć odrobine mi je zlikwidować??

Gość Bożena40
mnie na przykład zadne srodki stosowania zewnetrznego nie pomagały i koleżanka poleciła mi Striaerizer.. to są takie tabletki na bazie składników pochodzących z natury i dopiero po tym zauważyłam że wyraźnie szybciej zaczęły mi znikać ślady, podobno na to najważniejszy jest kolagen, a striaerizer ma największą dawkę na rynku

Gość gość
A moze zamiast REKLAM wypowie sie jakas mamusia z podobnym problemem?:)

Gość Zojka S
Myślę, że laser do dobry pomysł. Moja przyjaciółka miała problem z rozstępami po ciąży właśnie. Zafundowała sobie chyba 2 zabiegi i już jest dużo lepiej. W związku z tym, że tam gdzie chodzi w Vici Clinic w Krakowie jest promocja na laser ResurFx 1+1 zabieg gratis, mówiła, że wykupi sobie jeszcze tą opcję.

Gość koreere
Ja robiłam, wLublinie jest taki gabinet Esteticenter. CO chcesz wiedzieć? Bo jeśli chodzi o widocznosć rozstępów to ich już praktycznie nie widać. Koszt to już wiadomo, indywiddulnie. Jak masz mniejsze to mniej, ale przy bardzo problemowych zmianach wyjdzie Ci dużo, musisz się sama przejsć i dowiedzieć tego, tu Ci nie pomozemy raczej.

Gość juliawawa
Myślę, że laser to ostateczność. Jest to bolesny zabieg i skóra długo się po nim goi. Pomyśl o delikatniejszych, a równie skutecznych zabiegach, np. o transdermalporacji wykonywanej z wykorzystaniem urządzenia Dermation. To zabieg zupełnie bezbolesny i bezinwazyjny. Warto o nim więcej poczytać bo rezultaty są świetne.