Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byte

Co zrobić, by nie myśleć o niej cały czas?

Polecane posty

Gość byte

Mam pewien problem. Mianowicie, cały czas czy to w domu, czy w szkole, myślę o dziewczynie, która mi się podoba (ona chodzi ze mną do szkoły). Serio, jest to duży problem, ponieważ na lekcjach nie mogę się skupić, a w domu wieczorem, strasznie trudno mi zasnąć. Ciągle o niej myślę i nie mogę przestać. W dodatku, gdy widzę w szkole, jak rozmawia z innymi chłopakami i się śmieję, i żartuje razem z nimi , to mi się serce kraja, ponieważ to ja bym chciał być tym chłopakiem.

Gość gość
ech mam tak samo, tylko, że myślę o facecie ze szkoły... :(

ale ja nie wiem w czym problem... nie możesz do niej podejść/napisać?

Gość byte
coon, no właśnie w tym problem, że nie potrafię. Po prostu strasznie się wstydzę. Nie wiem, boję się, że mnie wyśmieje, powie swoim koleżankom i będą się śmiać. Boję się, że powiem coś głupiego. Po prostu nie umiem rozmawiać z dziewczyną i nawet nie wiesz, jak mi jest okropnie przykro z tego powodu.

Gość byte
coon, kiedyś raz ją zaprosiłem do tańca na dyskotece, ale to tyle. Nawet nie umiałem dobrze tańczyć i ruszałem się strasznie drewnianie. Podczas tańca, nawet nie spojrzała na mnie, raz może się uśmiechnęła, ale to tak bardziej z przymusu.

wybacz, jestem troche za zbyt szczera no ale co z ciebie za facet, to chcesz miec jakąś głupią pimpę która sama do ciebie przyjdzie niz dziewczyne twoich marzeń? tez miałam takie problemy ale ruszyłam d**e i pokonałam to, zaczynając od rozmowy na fejsbuku. nie wiem, ciagle my dziewczyny slyszymy od facetów jacy to oni nie są a boją się podejść do dziewczyny, nie musisz jej od razu zapraszac nigdzie, wystarczy rozmowa... dowiedz sie co lubi itp i ruszaj a nie na tyłku siedzisz... chcesz to mozemy na mejlu pogadac

no to tym bardziej musisz wymazac te złe pierwsze wrażenie i nie rób z nią rzeczy których nie jestes pewnien np z tym tancem... nie boj sie rozmowy to nic strasznego

Gość byte
Wiem, że jestem c***y i akceptuję krytykę. Uwierz mi, że nie chciałbym byle jakiej dziewczyny, chciałbym taką, którą kocham, a nie tylko, "żeby była". Jest mi strasznie wstyd, gdy widzę moich kumpli, którzy z taką łatwością podchodzą do dziewczyny, by zagadać, a ja czegoś takiego nie umiem.

Gość byte
Napisałem to wyżej. Jestem strasznie wstydliwy i coś mnie blokuję od środka m.in. to wyśmianie. Udało ci się z tym chłopakiem tak w ogóle.?

nie, nie udało mi sie bo zaczelam zachowywac sie tak jak ty także widzisz. napisz tu m.coonm@gmail.com

Gość gość
nie tchórz,może ona też myśli o Tobie

Gość gość
zajmij sie czyms