Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej kochanki szukają mężczyźni?

Polecane posty

Gość gość
Gosc1333 Dodam jeszcze, ze kiedys wspomniał, ze nie rozebralby sie przed 20-paro-latką, z tego co powiedział, troche by sie wstydził, ze on juz "taki stary". Nie wiem w sumie w kontekście czego to powiedział, bo to było takie troche nie wiadomo skąd.

Gość gość
Wiem, ze dla Was to pewnie beznadziejny temat, ale dla mnie to niezwykle istotne, dlatego prosze o odzew

Gość gość
Halooooooo

Gość gość
Ale o co ci chodzi?

Gość gość
Gosc1333 Dodam jeszcze, ze kiedys wspomniał, ze nie rozebralby sie przed 20-paro-latką, z tego co powiedział, troche by sie wstydził, ze on juz "taki stary". Nie wiem w sumie w kontekście czego to powiedział, bo to było takie troche nie wiadomo skąd. Chociażby o to. Sadzisz, ze to było szczerze powiedziane czy raczej takie odwrócenie uwagi?

Gość gość
Chciał żebyś mu powiedziała, że nie, jesteś całkiem ok. Sprawdza czy ci się podoba.

Gość gość
myślę że przede wszystkim głupiej i naiwnej.

Gość gość
Z perspektywy byłej kochanki odpowiem: - miłej, - uśmiechniętej, - wyluzowanej, - zadbanej, - o optymistycznym podejściu do życia, - bezproblemowej, - lubiącej namiętny sex, - romantycznej, - atrakcyjnej , - z głową pełną pomysłów, - niezależnej finansowo.( coby nie musiał za bardzo nadużywać domowego budżetu, poza kwiatami i drobnymi prezentami oraz rachunkami w restauracji). To tak w skrócie.

Gość gość
Bogatej oczywiście. I jak lubi sex to dodatkowy plus.

Gość gość
Inteligentnej, namiętnej.... Mój kochanek ma pieniądze, płaci za wszystko, hotele ,podróże.

Gość gość1333
Dziewczyno byc otwartym mozna na wiele sposobow ale wasze rozmowy sa ukierunkowane a juz jego ze czegos chce oczekuje ze tez cos zrobisz , romans to nie prosta sprawa i wymaga wybadania wlasnie takimi zabiegami. Znajomosc sie rozwinie to juz nie beda potrzebne podchody , nic na sile ale jak nie zobaczy reakcji z twojej strony odpusci, reakcja oczywiscia adekwatna do sytuacji

Gość gość
Gosc1333 czyli co wg Ciebie powinnam zrobić? Czy jakies dotkniecia ramienia podczas rozmowy? Itp?

Gość gość
Z takim od razu możesz przejść do rzeczy. Szkoda marnować czas na podchody.

Gość gość
Wszystkie kochanki żonatych ciulow to idiotki

Gość gość
Tylko takie które chcą się ****ać. Nic więcej potrzebne nie jest.

Gość gość
No wlasnie nie do końca moge przejść od razu do rzeczy, bo jednak nie jestem w 100% pewna, a mając nawet 95% pewności to troche za mało dla mnie, nie chce zmarnować tej przyjazni. Co moge ewentualnie zrobić zeby sie upewnic?

Gość gość
jakiej przyjaźni? o czym Ty dziewczynko piszesz? :) facet albo sobie z Ciebie jaja robi albo chce się tylko zabawić stąd ten ewentualny "podryw" na biednego misia :) jak głupią musisz być istotą, która nie dość że chce sobie zawalić życie osobiste, bo miło Ci nie będzie jak bzyknie i umyje rączki to na dodatek możesz skomplikowac sobie również sytuację na studiach, głupia jesteś przestraszliwie i będziesz jeszcze gorzko przez to płakać

Gość gość
Dlaczego piszesz "ewentualny podryw"? Naprawdę uważacie, ze to nie przyjazn?;(

Gość gość
pyt.: Jakiej kochanki szukają mężczyźni? odp.: Głupiej jak but.

Gość gość
czyli autorka się nadaje :D

Gość sailorrrrr
Jezu, mam nadzieję, że to prowo, bo aż strach pomyśleć, ze istnieja tak glupie kobiety jak autorka. Zero myślenia. I jeszcze ta desperacja i pęd żeby rozłożyć nogi przed żonatym. Wstyd.

Gość gość
To nie prowo, nie mam dużego doświadczenia ze starszymi facetami i tyle, stad pewnie moja naiwność. Zastanawia mnie po prostu dlaczego zakładacie z góry, ze on nie jest uczciwy wobec mnie, ze udaje przyjaciela?

Gość gość
To nie prowo, nie mam dużego doświadczenia ze starszymi facetami i tyle, stad pewnie moja naiwność. Zastanawia mnie po prostu dlaczego zakładacie z góry, ze on nie jest uczciwy wobec mnie, ze udaje przyjaciela?

Gość gość
gość wczoraj To nie prowo, nie mam dużego doświadczenia ze starszymi facetami i tyle, stad pewnie moja naiwność. Zastanawia mnie po prostu dlaczego zakładacie z góry, ze on nie jest uczciwy wobec mnie, ze udaje przyjaciela?

Gość gość
dzieciatej nie naciągnie na dziecko

Gość gość
Problem w tym, ze nie jestem dzieciata i nie chce z nim dzieci

Gość gość
Mowi tez, ze musimy uważać, zeby jego żona nie dowiedziała sie o naszej dobrej relacji, bo inaczej cos by podejrzewala, a on musiałby sie tłumaczyć. Jak to powiedział "wiesz, wyobraźnia buzuje". Zastanawiam sie czy faktycznie nie chce ze mna zadnego romansu czy to tylko taka przykrywka?

Gość gość
gość1333, prosze o odpowiedz Facet mowi tez, ze musimy uważać, zeby jego żona nie dowiedziała sie o naszej dobrej relacji, bo inaczej cos by podejrzewala, a on musiałby sie tłumaczyć. Jak to powiedział "wiesz, wyobraźnia buzuje". Zastanawiam sie czy faktycznie nie chce ze mna zadnego romansu czy to tylko taka przykrywka?