Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni nie całują kobiet w rękę, nie przepuszczją w drzwiach itp???

Polecane posty

Gość gość

Jestem dziewczyną. Mam 15 lat. Bardzo podoba mi się zwyczaj całowania kobiet w rękę przepuszczania itp. Idealny męźczyzna: 1. Całuje kobiety w rękę, 2. Przepuszcza je w drzwiach, 3. Otwiera im drzwi 4. Otwiera im drzwi od samochodu i podaje rękę, by dama mogła wysiąść. 5. Mówi pierwszy "Dzień dobry" i kłania się gdy to mówi. W mojej klasie próbuję wprowadzić te zwyczaje - na powitanie z chłopakami/nauczycielami wyciągam rękę do pocałowania (działa), czekam, aż mi drstwi otwaorzą itp. Jestem z tego dumna.

Gość gość
moich kilku znajomych tak robi ;-)

Gość gość
A mi się nie podoba i mnie obrzydza, nie życzę sobie żeby obcy facet mnie INTYMNIE całował i macał i gapił się na d**e. Chcesz molestowania, to załóż konto na portalu erotycznym albo idź polnaga do klubu, wycałują cię.

Gość gość
przede wszystkim w rękę się nie całuje - jak już to smoka się powietrze tuż nad nią ;) Gówniara chciała być damą i nie wyszło :D

Gość gość
Ech... całuje w zamkniętym pomiezczeniu. Zresztą zobacz sb idealny pocałumek ręki: W Youtube wpisz: Iwaneczko i Malenda "Czas nas uczy pogody" na koniec piosenki

Gość gość
Moi się przyzwyczaili a mój chłopak robił tak od początku.